Masterolic – GEP (Инжекционен Мастерон, ампули от 100 мг), Дростанолон

Masteron GEP (MASTEROLIC) – Мастерон (Drostanolone Propionate) е мастноразтворим инжекционен стероид, който съдържа активно вещество, наречено Drostanolone пропионат (Masteron/Мастерон) в маслен разтвор.

Повишава мускулната маса. Ефектът, който притежава прави мускулите релефни, плътни и пълни. Препаратът втрърдява вече изчистените мускули. Културистите използват този медикамент, за да подчертаят мускулната сепарация.

66.00 лв.

Изчерпан

Описание

В медицината този стероид се използва като лекарство за рак на гърдата. Силно андрогенен и високо анаболен, Masteron GEP (Drostanolone propionate) помага при увеличаване на твърдостта и плътността на мускулите. Тъй като е производен на дихидротестостерон, drostanolone не ароматизира и по този начин не може да се преобразува в естроген. Този анаболен стероид често се използва от спортисти, които са чувствителни към странични ефекти и най-вече естроген. Мастерон е блокер на естрогените и това негово качество го прави желан при избора на продукти, които нямат влияние върху хормоналния баланс, главно тестостерон.

Необходимостта от протектори при употребата на Мастерон е излишна.

Със сравнително бързо действие и изчистване от организма поради налагане на запор върху пропионат естера в базата на молекулата му.  За да се постигат по-добри спортни резултати предпочитат да подредят този хормон с Testosterone P (Тестостерон Пропионат), Parabolan  (Тренболон) или орални стероиди като Winstrol, Stanozolol Anavar. В резултат на тази комбинация културисти получават здраво тяло с добре дефинирани мускули. Препоръчителна доза за мъжете бодибилдери е 300-600 мг / седмица. Жените обикновено си слагат по 100-300mg/седмица. Поради силните си андрогенни свойства, спортисти съобщават за странични ефекти като: мазна кожа и увеличаване на либидото.

Средна доза: 300 – 600 mg на седмица
Полуживот: от 2 до 3 дни
Задържане на вода: Не
Ароматизация: Не
DHT трансформиране: Не


Използването му предизвиква твърдост в мускулите, от която се нуждаят всички състезатели. Бодибидърите го използват последните 4-5 седмици преди състезанието, съвместно продукти като Primobolan, Parabolan, Oxandrolone и Winstrol.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Masterolic – GEP (Инжекционен Мастерон, ампули от 100 мг), Дростанолон“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *