Mastabol P

Производител: Transparent Labs – USA
Съдържание: 2000 мг Drostanolone Propionate
(200 mg/ml), 10 кубика многодозов флакон за инжекции

Предназначение: Повишава и изгражда мускулната дефиниция, придава релеф, тотализира външния вид

119.00 лв.

Описание

Mastabol P – TL Pharma е с активен състав Drostanolone Propionate.
Този продукт е американски на фармацевтичната компания Transparent Labs – USA и представлява флакон от 10 мл за интрамускулни инжекции.

За разлика от повечето познати анаболни стимуланти, Mastabol P съдържа 200 мг реален състав на субстанцията Дростанолон пропионат в 1 мл.

Информация за Mastabol P

Този американски Мастерон е предназначен за всички, които държат на безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболни стимулатори.

Мастабол 200 на американската фирма Transparent Labs – USA, познат на българския пазар под търговското име Мастерон, се отличава качествено от другите познати спортни стимуланти.

Флаконът съдържа 200 мг пречистен Дростанолон пропионат в 1 мл и се равнява на 10 ампули по 200 мг активно вещество Drostanolone propionate.

Mastabol P 200 TL е предназначен за всички, които държат на безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболни стероиди и спортни храни. Мастабол е особено подходящ за атлети, чувствителни към естрогена!

Мастабол с активна съставка Дростанолон пропионат се използва предимно от спортисти, които целят повишаване твърдоста и плътноста на мускулатурата си.

Mastabol TL с активна съставка дростанолон е производен на дихидротестостерон като основата на DHT е модифицирана с 2-метил група, за да се увеличат анаболните свойства на продукта. Така той става по-ефективен в изграждането на мускулна тъкан.widh 1080 line - Zob.BG

Действие на продукта Mastabol P – Transparent Labs

Mastabol – TL е средство за солидно увеличаване на мускулната маса и сила като това обикновено е съпроводено и от редуциране на подкожните мазнини.

Мастабол Ти Ел не ароматизира дори и в по-високи дози, поради което няма нужда от прием на Кломифен или Nolvadex.

Той често се използва от спортуващи, които са чувствителни към естроген, защото е мощен естроген-блокер.

Мастабол – П е много подходящ в предсъстезателна подготовка за релеф като придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията. 

Освен в цикъл за мускулен релеф, може да се използва и когато се цели избягване на водна задръжка и ароматизация.widh 1080 line - Zob.BG

Дозировка на Mastabol ТН Фарма

Дозите обичайно са 100 мг на всеки 3 до 6 дни. Тъй като субстанцията Drostanolone Di-propionate e с кратък живот, са необходими чести поставяния на инжекции.

Стероидният цикъл продължава между 6 и 12 седмици.

Мастабол TN Pharma е особено ефективен в комбинация със стероиди като ВинстролПараболан TN (Trenbolone hexa), Primobol (Примоболан депо), амeрикански Анавар TN и Тестовирон TN (Testosterone enanthate).

Поради това кратко време инжекциите трябва да бъдат многократни, поне на всеки 3 или 4 дни, за да поддържат постоянно ниво на хормона в кръвта. Седмичният прием е в рамките на 400мг. до 500мг.widh 1080 line - Zob.BG

Странични ефекти от Мастерон – TL

Mastabol P има минимални странични ефекти, което го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета, така и от атлетите от скоростните физически спортове.

Допълнителна информация

Тегло0.1 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Mastabol P“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *