Хигетропин / Hygetropin 200 единици – Хормон на растежа

Хигетропин / Hygetropin – хормон на растежа от Exact Pharma e синтетичен растежен хормон (HGH – Human growth hormone). Известен още като соматропин или соматотропин е пептиден хормон. Той стимулира растежа, клетъчното размножаване и регенерацията при хора и животни. Това е митоген, който е специфичен само за някои видове клетки. Растежният хормон е 191-аминокиселинен по състав, едноверижен полипептид, който се синтезира, съхранява и секретира от соматотропните клетки в страничните крила на хипофизната жлеза. Растежният хормон се предписва в медицината за лечение на нарушения в растежа на деца и възрастни, когато имат хормонален дефицит. Някои лекари започват да предписватHYGETROPIN, за да увеличат жизнеността на пациентите си. Hygetropin-а е сложен препарат, доскоро известен на малцина. Не всички негови функции са известни. В ролята си като анаболен агент/стероид, хормона на растежа се употребява в спорта и традиционната проба с урина (допинг тест) не го открива. Затова е предпочитан от хиляди състезатели в цял свят. Също така не може да бъде открит и с кръвна проба!

640.00 лв.

Описание

Хормона на растежа се използва също така за повишаване на по-ефективно животновъдство в промишленото селско стопанство. Той увеличава млякото при кравите.

Състав

Somatropin, растежен хормон – (10 единици във флакон) прах и разтворител за инжекционен разтвор, предвиден за подкожно приложение. Растежния хормон се слага единствено под кожата и никога интрамускулно.

С какво се комбинира растежния хормон

Задължително с тестостерон енантат или тестостерон пропионат. Някои атлети заприличват на професионални състезатели от един единствен цикъл, като слагат заедно с хормона Примоболан депо, Параболан ацетат и Винстрол depot

Показания

Смущения в растежа, които се дължат на недостатъчно отделяне на растежен хормон и смущения в растежа, свързани със синдрома на Turner или хронична бъбречна недостатъчност, синдром на Prader-Willi, ниски деца, родени малки за гестационната възраст. Заместителна терапия при възрастни с изявена недостатъчност на растежен хормон.

Дозировка и приложение

Дозировката и схемата на приложение трябва да се индивидуализира. Най-общо се препоръчва дневна доза от 0,025-0,035мг/кг телесно тегло или 0,7-1,0мг/кв.м телесна повърхност.

Още информация за хормон на растежа

Соматотропин или наречен още растежен хормон е пептиден хормон. Името му идва от гръцки език сома-тяло и тропи-растеж. Той отговаря за растежа на костите като и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Той се отделя от предния дял на хипофизата (аденохипофиза).

Ефектът му се изразява в повишаване на обмяната на веществата в клетките и особено на белтъчната синтеза. При отделяне на по-малки количества (хипосекреция) от този хормон растежът на децата изостава. Развиват се джуджета, които са с нормални умствени възможности и със симетрични тела. Хиперфункцията при деца води до заболяването гигантизъм. Индивидите са с много висок ръст (230- 250 cm). Когато увеличението на хормоналната секреция се появи за първи път след приключване на периода на растежа, се развива заболяване, наречено акромегалия. Най-често е вследствие на туморна хипофизата. Изразява се в задебеляване на късите кости на тялото, нарастване на някои от органите (език, черен дроб) и смущения в зрението.

Ако болестта се прояви в късна възраст когато растежа на костите е приключил се появява болестта акромегалия. При нея нарастват костите на черепа и крайниците езика също расте и става ненормално голям.

Приложението на растежният хормон в бодибилдърските среди е масово явление през последните 20 години, а отскоро и в България. Публична тайна е, че личности с високи финансови възможности си слагат соматропин, защото няколко единици дневно преобръща процеса на стареене и подмладява кожа, коса с видим ефект още от първите няколко дни.

Странични ефекти

Растежния хормон няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност. Единствените такива са, че цената му е твърде висока не само за българския стандарт и един курс за месец излиза около 1500 лв – за нормално ползване от неспортуващи, а ако се прилага с цел състезателна подготовка – тогава цената може да надхвърли 3000 лв.

Желани ефекти от HYGETROPIN

Ефектите, които се наблюдават могат да бъдат забелязани и усетени веднага, още след първите няколко дни, но ако целите сериозни трансформации като например изчистване на мазнини (отслабване), изпъване на кожата и връщане на нормалния цвят на косата ако сте побелял/а, тогава е необходимо хормона да се поставя достатъчно дълго време – това значи минимум от 2-5 месеца.

Растеж на височина с HYGETROPIN

Ако сте чували за някой и си задавате въпроса дали растежен хормон може да увеличи вашият ръст – отговора е категорично да! С известни подробности, които са няколко. Първата е, че растежният хормон трябва да се слага в много по-високи дози, а това крие известни рискове. По-дълъг период на прием, говорим за повече от 16 месеца, минимум. Страничните ефекти ако този препарат бъде предозиран са изключително неприятни и опасни. Един от тях е, че генотипа ви се променя, възможно е сериозно окосмяване, много повече от тестостероноподобните анаболни андрогенни стероиди. Черепа, пениса и някой вътрешни органи се трансформират в огромни, което за някой е предимство, а други намират като нежелан резултат. Дозата тук също е едно от най-важните неща за приема на HYGETROPIN. Ако желаете консултация или имате въпрос, относно този продукт, възползвайте се формата за запитвания.

Допълнителна информация

Тегло0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

25 ампули по 2,66 мг, 66,666666 мг / кутия

9 отзива за Хигетропин / Hygetropin 200 единици – Хормон на растежа

 1. Илиян

  Така… Мнението ми. Първо мерси за кобсултацията и най-добрата цена плюс отстъпката! Това е истинския. Взех от друг сайт 100 единици, но се оказа неработещ. Този соматроп истински!

 2. ив

  единица какво ще рече микрограм ли ?

 3. Tsvetan

  S kakav razmer igla se injektira hormona.Moje li s insulinova?

  • admin

   Да, с инсулинова, подкожна игла.

 4. Иван

  колко време трябва да се ползва

 5. Валери

  Колко единици са за мускулен растеж

  • admin

   4-6

   • Severin

    Zdr kolko trabva da se injektira i kak

 6. krassi

  Moga li da poru4am za Francia??

  • admin

   да

   • krassi

    Ohhaaa :):) oktomvri togava. Pi6ete na maila mi kak da stane s pla6taneto?!

 7. Georgi

  A kade se bie iglata
  Za London moje li da poracham

 8. Владо

  Купих си хигетропин.
  След поставяне много щипе.
  Възможно ли е да е фалшив?
  Къде да си направя тест, за да разбера истински ли е?

 9. Petur

  Na 24 godini i sum 170 sm shte pomogne li s 4/6 sm ?

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *