Разпродажба!

HARDBIG® – за уголемяване

Активни съставки: Тадалафил, Йохимбин и помощни вещества
Производител: T-ON Pharmaceuticals Ltd.

Съдържание: 15 капсули по 100 мг

Предназначение: Предизвиква ерекция 4 часа след приема му. Продукта е създаден с удължено освобождаване и работи по-дълго от други подобни препарати.

150.00 лв.

Описание

Hardbig e продукт за уголемяване на пениса, който съдържа две основни активни съставки: Тадалафил (Циалис) и йохимбин.

Употребили този продукт, клиенти споделят, че е по-силен от Силденафил (Камагра, Виагра и други стимуланти за сексуалност), но без да получават повишаване на кръвното, червени очи и други странични ефекти.

Останалите помощни съставки са:
Варденафил (Левитра) в минимални дози, научно тествани билкови концентрати с висока потентност, мъжки витамини и сексуални нутриенти, които стимулират ерекцията и уголемяването на пениса.

Сто милиграма в капсула – химикалите в Хардбиг® са микс от няколко компонента на билкова основа и синтетични субстанции за максимално представяне в леглото.

Продукта е 2 в 1. Уголемява пениса и едновременно действа като стимулатор за любовно представяне.

Как работи и какво представлява HARDBIG®

ХАР ДБИГ – Тадалафил и помощни в-ва

Едната от активните съставки на Хард биг: Тадалафил стимулира сексуалното желание и засилването на ерекцията. Важно е да се отбележи, че когато продукта се ползва за ерекция е желателно да бъде приета една капсула минимум 4 часа преди полов акт.

Циалис (тадалафил) има ефективно въздействие върху мъжката ерекция, като при стимулиране действието му започва до 3 часа от приемането му и трае до над 18 часа. Тадалафилът в този продукт е с удължено освобождаване и допълнително насищане, ако се приеме втора таблетка след два дни, примерно.

Циалис или Тадалафил е един от най-успешните продукти за мъжка ерекция на пазара.

Йохимбин – ХАРДБИГ

Йохимбинът е натурален афродизиак и селективен алфа2- рецепторен агонист. Блокирайки пресинаптичните алфа2-адренергични рецептори, стимулира освобождаването на адреналин и норадреналин в синаптичните цепки на адренергичните синапси.

Йохимбин е афродизиак, който води до подобрено кръвонапълване на кавернозните тела на пениса, водейки до ерекция и подържане на детумесценцията, но не повишава сесксуалното желание. Действието му започва 1-2 часа след прием.

Други съставки на HARDBIG

Останалите съставки подпомагат разтягането на кожата на пениса за допълнителен растеж. Варденафилът е подобен на тадалафил, но в намалени дози, съдържащи се във всяка капсула HARDBIG®. Другите активни вещества на капсулите са мъжки витамини и натурални нутриенти, които предизвикват растеж на пениса с времето, постепенно и сигурно.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg

6 отзива за HARDBIG® – за уголемяване

 1. 5 out of 5

  Петър

  Добре е 🙂 Кура ми висна надолу и се оголеми много и както исках и главата порасна и като ми лапат го поемат мн яко.

 2. 5 out of 5

  Петър

  В отпуснато састояние ми е доста добър.„….

 3. 5 out of 5

  Георг

  На дължина не расте, вече втора седмица. На дебелина е много внушителен. Къде е проблема и нали ми гарантирахте, че продукта е истински. Доволен съм, обаче искам максимално голям хуй да ги разпорвам. 18 см ми е и е ок, обаче искам да ми наддаде на сантиметри,това е. Може би трябва по-далго време. И един вапрос ако вместо една пия по две капсули вредно ли ще бъде?

 4. 5 out of 5

  sh-manager

  Не приемайте повече от една капсула на ден.

 5. 4 out of 5

  lubomir ivanov

  При мен наддаде на дебелина и то доста, но на дължина не наддавам. Къде е проблема питам и дали ако си купя от сексшоп помпа за уголемяване ще има по-добри резултати?

 6. 5 out of 5

  Saleman

  za pod obri irezoltati trqva trenirofki i mnogo seks a za golqm hui trqba talant darba.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.