Разпродажба!

Galenika – Тестостерон

Съдържание: 5 ампули по 1 мл (250 мг тестостерон енантат/ампула)

Производиетел: Galenika – Сърбия
Предназначение: За бодибилдинг и фитнес, за поддържаща терапия при мъже над 50 годишна възраст

45.00 лв.

Описание

Galenika – Тестостерон енантат е анаболен андрогенен стероид, който се освобождава постепенно в организма и затова има по-дълъг полуживот от други препарати. В SH | Sportnihrani можете да купите Тестостерон (Galenika) с гарантирано качество. Сръбският тестостерон депо на Galenika е изпитан препарат, който действа безотказно на всеки спортист, който цели главно мускулна маса и сила. Депо-тестостерон на Галеника влиза в успешна комбинация за цикъл с Метандиенон и Дека-дураболин (виж цикъл/схема).

Най-търсиения ефект от употребата на този анаболен препарат е мускулна маса и сила за кратко време (бързо повишаване на масата). Но много хора го използват и като поддържаща терапия при ниски нива на тестостерон.

Агресивността, акнето и други странични ефекти са изключени при нормални дози и време на прием.

Съдържание скрий

Информация за Galenika – Тестостерон енантат

Няколко държави предлагат този анаболен стероид, включително Гърция и Сърбия – там цената е с около 5 % по-висока. SH | Sportnihrani зарежда препаратите директно от производителя, затова вие имете възможността да поръчвате на най-добрата цена. Аптечен тестостерон депо, за изграждане на масивна мускулатура. Стимулатор, чиито дейстие е изключително ефективно! Това е дългодействащ инжекционен тестостерон, който често е използван от атлетите и прилича на останалите анаболни стимулатори. Силно анаболен и андрогенен, ароматизира лесно и е умерено токсичен за черния дроб.

Независимо какво си мислите за Биoнабол, Анаполон и други, ако става въпрос за мускулна маса и прираст на сила, тестостерон – е бил и остава препарат №1. Някои атлети разказват, че Testosterone Enanthate (Тестостерон eнантат) не се усеща така добре както Testosterone Cypionate. Както и да е Testosterone Enanthate (Galenika) трябва да бъде поставян веднъж на 10 дни, за разлика от Testosterone Cypionate, който се поставя веднъж седмично. Ефективната доза от Testosterone Enanthate (Galenika) е в порядъка 1 – 3 мл на 10 дни.

Това е така защото Testosterone Enanthate (Тестостерон eнантат) има период на полуживот около седмица. Решаващо преимущество на Testosterone Enanthate (Тестостерон eнантат) е че той има силно андрогенно и анаболно въздействие. Поради което всеки използващ препарата за кратко време има голям прираст на мускулна маса и значително повишава силата. Но това е свързано и със значително задържане на вода.

Атлетите, които ползват Тестостерон депо (Galenika) са тежки

Не е тайна за търсачките на богати мъже в нощни заведения жени, които се подмокрят при вида на наляти и изпомпани с мускулна тъкан татуирани или без рисунки мъжаги, излъчващи тестостерон. Употребилите тестостерон депо (Galenika) са тежки на килограми хора, които се възхищават сами на себе си.


Комбиниране на депо тестостерон Galenika – югославски анаболен медикамент

Този продукт е подходящ за комбинация с абсолютно всички анаболни и андрогенни стероиди за повишаване на мускулна маса в основен период.

Щангистите и пауърлифтърите високо ценят качествата на този препарат. Testosterone Enanthate същото е ценен и в спортове при които качества като груба сила, агресивност се смята за желателни. Дан Дъчейн в своята книга „Справочник на стероидите-2” препоръчва дозите да достигат 2000-4000 мг седмично. Това съвсем не необичайно такива дози прилагат предимно състезатели по американски футбол и пауърлифтинг. За бодибилдерите задържането на вода свързано с приема на Testosterone Enanthate (Galenika)е двуяко. Вярно е че бързо стават масивни и силнии, но след няколко седмици огледалото показва една напълно гладка, водниста и подпухнала мускулатура, която изглежда като напомпана с въздух до тези размери и колкото и да се напрягате нищо не става.

Който не вярва нека се постарае да види елитните състезатели по време на техния основен период когато употребяват неимоверни количества Тестостерон eнантат. Хубавото е, че когато употребявате Testosterone Enanthate (Galenika) изпитвате напомпване в краката дори и от изкачването на стълбите до вашето жилище. Приемат на Testosterone Enanthate (Galenika) помага при болки в ставите и гърба дължащи се на начални дегенеративни процеси на прешлените на гръбначния стълб. Въпреки плюсовете на препарат начинаещите не трябва да го използват. Те би трябвало да стоят настрани от всички естери на тестостерона.

Комбиниране

Всеки които до сега не употребявал стероиди трябва да отложи употреба на тестостерониви препарати до момента в който другите „леки стероиди” вече не действат. За нарастване на мускулна маса Тестостерон eнантат се комбинира с Анаполон, Бионабол, Дека- дураболин и Параболан. Примерен прием – 100 мг Анаполон дневно, 200 мг Дека-дураболин и 500 мг Testosterone Enanthate. След 6 седмици може да замените Анаполон с 30 мг Бионабол. Принципно Тестостерон eнантат в цикли за маса се комбинира добре почти с всички стероиди (съществува синергизъм ).

Жените са естествен стимулатор на тестостерона в мъжкия организъм

Жените стимулират производството на тестостерон
Жените стимулират производството на тестостерон

Жените във фитнес залите стимулират по естествен начин тестостерона в организма на мъжа. Доказан факт е, че при наличието на жени във фитнес залата, агресията и мъжеството се увеличават. Както може би знаете, тестостеронът е мъжки хормон, отговорен за развитието на мъжките полови органи и възпроизвеждането, а в допълнение също насърчава мъжките характеристики, като например дълбокият гласокосмяването по лицетоповишена мускулна масаагресивностувереност , и разбира се усилено полово влечение.

Тестисите при мъжете произвеждат този хормон в големи количества, докато яйчниците при жените го произвеждат в много малки количества. Ниските нива на този хормон създават метаболитни проблеми, които са с непосредствени и дългосрочни последици за страдащият от неговият дефицит.

Последиците от ниските нива на тестостеронът

Ясно е, че ниските нива на тестостерон могат да доведат мъжете на първо място до загуба на желанието за секс. Също така нивата на енергия ще спаднат, както и мускулната маса и сила. Ако се занимавате активно със фитнес и имате проблеми с ниски нива на тестостерон, скоро ще забележите, че покачването на мускулна маса се превръща в много трудна задача за вас. Най-важното може би, загубата на мазнини, също ще бъде по-трудно изпълнимо отколкото преди. Ако страдате от ниски нива на  вашият тестостерон , настроението ви може да падне значително и вероятно ще се чувствате депресирани. В допълнение ето още някои отрицателни последствия от ниските нива на тестостерон:
 –  Повишена инсулинова резистентност (което прави трудно намаляването на мазнините в тялото, като нивото на инсулин ще се увеличи в тялото, а това се дължи на факта, че клетките не приемат и не усвояват инсулинът ефективно).
 –  Постоянна умора и намаляване на желанието за живот (апатичност, отпадналост, загуба на желание за всичко).
 –  Депресия,  лошо настроение и агресивно поведение (нещо, което погрешно е смятано за признак на високи нива на тестостерон в продължение на години).
 – Намаляване на умствените способности и дори заболяване от болестта на Алцхаймер.

Спадане на нивото на тестостерона с възрастта

На каква възраст се случва този спад? В кой момент започва този спад в нивата, все още не е  напълно установено от експертите, но новите изследвания показват, че той може да започне още към 25-30 годишна възраст. Най-често специалистите съветват, че ако вашето сексуално желание е намалено , тогава трябва да си проверите нивата на тестостерон във вашето тяло, защото това е най-честият симптом на нисък тестостерон. Едно просто изследнане на кръвта ще ви покаже какви са нивата ви на тестостерон. Просто трябва да отидете при своят лекар и да поискате да ви направят  такова изследване на кръвта.

Какви са нормалните стойности и нива на тестостерон?

Нормалните стойности на нивата на тестостерон при мъжете:
– Нормални граници на общ тестостерон при мъжете са между 300 – 1200 нанограма на децилитър (нг/дл).
– Нормалните стойности за свободен тестостерон (действителното количество активен тестостерон, който тялото ви може да използва) са: 8.7 – 25 пикограма на милилитър (ПГ / мл).
Нормалните стойности на нивата на тестостерона при жените
–  Нормални граници на общ тестостерон за жените са между 15-70 нанограма на децилитър (нг / дл).
– Нормалните стойности за свободен тестостерон (действителното количество активен тестостерон, който тялото може да използва) са: 0,5 – 5 пикограма на милилитър (ПГ / мл).
Колкото по-близо е нивото до по-високата граница, и при двете стойносги, толкова по-добре е за даденият човек.

Какво да направите, ако вашият тест показва ниски нива на тестостерон?

Ако имате ниски нива на тестостерон в резултатите от теста, първо се опитайте да използвате някои природни стимулатори на тестостерона, за да видите дали те могат да ви помогнат да възстановите нормалните си нива.
Стимулаторите на тестостерона се използват за увеличаване на естествената способност на организма да отделя тестостерон в тялото.

Трибулус (Бабини зъби, Tribulus Terrestris, Трибулус Терестрис)

Това е билка, която не само спомага за увеличаване на тестостерона в тялото, но също така помага приимпотентност. Трибулус съдържа активна съставка на която главно се дължи стероидният ефект, нареченапротодиосцин, който е стероиден сапунин имащ ефект на силен афродизиак .Билката стимулира и увеличава нивата на тесгостерон в тялото индириктно, чрез увеличаването на количеството произведенЛутеинизиращ хормон(ЛХ), а ЛХ стимулира тестисите да произвеждат повече тестостерон.

ZMA (цинк + магнезий + B6, ЗМА)

Това е  добавка/съединение, което съдържа цинквитамин В6 и аспартат магнезий. Тази добавка също е известна със подобряване на качеството на съня заедно със увеличаване на тестостерона , което води до по-добро възстановяване на мускулите. Много от използващите ZMA , особено активно занимаващите се със фитнес и спорт, изпитват значително увеличение на силата и издръжливостта. Тъй като е направена изцяло от естествени минерали, добавката е безопасна за  хората. Подходяща е за приемане при активна физическа дейност, поради изчерпването на тези минерали, по време на интензивна тренировка например.

Цинк

Цинкът е основна минерална добавка, която ефективно увеличава нивата на тестостерона, особено при мъжете, които са с недостиг на този  хормон. Неговата основна роля е да помогне за превръщането на свободният холестерол в тестостерон.

Сминдух (Чемен, Trigonella foenum-graecum)

Сминдухът спомага за увеличаване на тестостерона в допълнение и към други ползи за здравето. Билката също повишава либидото и освобождаването на инсулин. Едно друго действие на растението е, че увеличава  апетита. Сминдухът се използва и като част от известната в България подправка „Шарена сол„.

Овесът (Avena sativa)

Овесът и екстракт от него съдържа тестостероно стимулиращо активно съединение, наречено авенакозиди, което се намира в големи количества в екстракта, но не и в овесената каша.

Дългият Джак,  Тонгкат  (Eurycoma longifolia, Tongkat Ali)

Дългият Джак, известен също и като Тонгкат е екстракт направен от дървесен корен. Той повишава нивата на тестостерон, заедно с енергията и повишава либидото. Това е чист екстракт и трябва да го приемате в този вид, а не целият корен под формата на прах, тъй като прахообразната форма не е толкова ефективна. Също няма да е толкова ефективен, ако се приема с големи количества алкохол или, ако го вземате твърде често.
Стимулиране на тестостерона без изкуствени добавки
Ако търсите начин за увеличаване на нивата на тестостерон, без изкуствени добавки, много хранителни продукти имат също способността да ви помогнат в това. Използвайте храни, които съдържат цинк, витамин B-6, витамин Е и бромелаин. Няколко храни, които съдържат тези елементи и ще ви помогнат за увеличаване на тестостерона са тиквени семки, стриди, лициум, корен от мака, банани, авокадо и аспержи.

Съвети

Ако използвате тези тестостеронни стимулатори, във комбинация с намаляване на стреса, подходяща програма за бодибилдинг/фитнес, здравословен начин на живот и с достатъчна почивка и сън (за предпочитане 8 часа сън всяка нощ) за период от 12-16 седмици и това не доведе до увеличаване и нормализиране на нивото ви на тестостерон, тогава ще трябва да посетите добре квалифициран ендокринолог, за да видите каква е причината за вашите ниски нива на тестостерон , като в тежки случаи понякога може да се налага прилагането на хормоно-заместителна терапия (ХЗТ).

Проблем при употребата на Testosterone Enanthate (Galenika) е, че той има свойството силно да ароматизира в естроген. В резултат на което организмът натрупва излишни мазнини, често се наблюдава и гинекомастия.

Макар че това е строго индивидуално и е в зависимост от предразположеността на индивида употребяващ препарата. Има атлети които даже и при дози надвишаващи 1000 мг дневно не страдат от феминизация, натрупване на мастна тъкан и задържат незначителни количества вода. Докато при още от първата ампула получават болка в зърната на гърдите. За това те трябва да приемат допълнително Нолвадекс и Провирон. Тестостерон eнантат  (Galenika) стимулира процесите на възстановяване в организма.

Поради това той добре повлиява жизнения тонус, предоставя допълнителна енергия и ускорява фазата на компенсация. При употребата му атлетите си позволяват да тренират и 6 пъти седмично някой дори правят и двуразови тренировки и въпреки това се чувстват възстановени и силни. Атлети употребяващи Testosterone Enanthate (Galenika) разказват за удивително изпомпване по време на тренировката.

Доза и прием за културисти

Общо приета доза Testosterone Enanthate, която ползват атлетите е от 250 до 1000 мг седмично. Това е и най-разумната доза. Дози над 500 мг е по добре да бъдат разделени на два приема седмично. Testosterone Enanthate оказва силно влияние върху Хипоталамуса. Дейноста на хипофизата в резултат на наличната обратна връзка се намалява което води до намаляване на собственото производство на тестостерон. Поради това се препоръчва всеки употребяващ Testosterone Enanthate (Galenika)повече от 6-8 седмици в края на цикъла да използва hCG. Инжекциите от 5000 U.I се поставят всеки пети ден в продължение на 15 дни ( общо 3 инжекции) това спомага за намаляване на проблема с подтискането на ендогеното производство.

Приемът на hCG, Хломид и Нолвадекс е обичаен в края на циклите с тестостерон (Galenika). Ползването на тези препарати спомага за преодоляването на възникващата катаболна фаза и отново повишават ендогените нива на тестостерона. Всеки който си позволи да пренебрегне ролята на тези препарати ще забележи как бързо натрупаната маса също така бързо се губи.

Дори и бавно да намалявате дозите това пак ще се случи. Това може да бъде избягнато само с употреба на тестостерон стимулиращи препарати и антикатаболни вещества като Кленбутерол, Ефедрин и разбира Растежен хормон. Друг вариант е прехода към по меки анаболни стероиди като Дека-дураболин, Винстрол или Примоболан. С Testosterone Enanthate много хора могат да станат силни и големи, но мнозина от тях не успяват да съхранят резултатите.


Странични ефекти от Galenika

Страничните ефекти от употребата на препарата са характерни за всички силни андрогени. Задържане на вода, високо кръвно налягане в резултат на това, акне, особено забележимо в областта на гърба, раменете и ръцете. Тези странични ефекти са характерни при продължителна употреба, но при преустановяване на употребата сравнително бързо изчезват. Проявите на феминизация и особено на гинекомастия се блокират с приемана антиестрогени. В началото на приема се забелязва сексуална хиперстимулация с чести ерекции.

При млади атлети се наблюдава вириализация, преждевременно вкостяване и прекратяване процеса на израстване. Наблюдават се и други обичайни странични ефекти: атрофия на тестисите, снижение на сперматогенезата и повишаване на агресивността. Важно е да насочите своята агресивност в тренировките, а не към околните. За съжаление това не се удава на много от атлети приемащи Testosterone Enanthate (Galenika).


Супермен синдром

Обикновено до това асоциално поведение водят по-високите дози. Възниква така наречения „Супермен синдром”. Макар че Тестостерон eнантат се разрушава в черния дроб това химическо вещество при разумни дози е много по-слабо хепатотоксично от 17- алфа-алкилираните орални стероиди. Жените определено трябва да избягват употребата на Testosterone Enanthate. Ако все пак прибягнат до употребата на този препарат спортните медици препоръчват максимален прием от 250 мг на 7-10 дена. За спортисти подлежащи на допинг- контрол може би ще интересна констатацията на Дан Дъчейн, че употреба до 300 мг седмично не води до превишаване съотношението 6:1 тестостерон / епитестостерон.

Често на много фитнес продукти, животински и билкови екстракти се приписва като положителен ефект увеличаването на нивата на хормона тестостерон. Знаем ли какво представлява този хормон и как ни помага в спорта?

Мъжкият хормон тестостерон се синтезира и от двата пола, но въпреки това се различава по своята концентрация и въздействие.

При мъжете той се отделя от тестисите, а при жените от яйчниците и надбъбречните жлези.

Нивата му при мъжете се променят главно с възрастта, като се отбелязва постоянно покачване до 25-годишна възраст и след това постепенно и естествено отделеното количество намалява.

Функции и въздействие на тестостерона

 • подпомага растежа на костите;
 • намалява нивата на холестерина;
 • увеличава синтеза на протеини (стимулира анаболните процеси);
 • при мъжа съдейства за оформянето на вторичните полови белези;
 • регулира производството на сперматозоиди;
 • засилва сексуалното желание;
 • стимулира агресивно поведение;
 • чувтвителността към болка намалява;
 • стимулира мастните жлези по кожата;
 • може да доведе до загуба на окосмяване по главата;
 • стимулира отделянето на феромони;
 • контролира пространственото мислене. Доказано е, че жени със сравнително ниски серумни нива на тестостерона срещат трудности да паркират колата си.

Кората на централния мозък стимулира тестостероновата секреция, когато сме щастливи или възбудени, т.е. когато организмът се нуждае от нея.

Когато обаче сме напрегнати или сърдити, скоростта на производството му бързо намалява.

Регулацията на тестостероновия синтез изглежда приблизително така: хипоталамусът стимулира хипофизата, която от своя страна активира Лайдиговите клетки (около 500 млн.), намиращи се в тестисите.

В момента, в който тестостеронът се отдели от тестисите, той се свързва с транспортната система в кръвта, наречена секс-хормон, свързващ глобулин (белтък), за по-кратко СХСГ.

Тази част от тестостерона (90 процента), свързана със СХСГ, е неактивна.

Но останалите 10 процента свободен тестостерон упражняват биологичния си ефект – те се свързват със съответните рецептори в клетките и активират определени клетъчни реакции в ядрото.

При здрави хора нивата на хормона са следните:

 • Тестостерон: 10,4 – 41,6 nmol/l (300-1200 ng/dl) при мъжете;
 • Тестостерон: 0,7 – 2,6 nmol/l (20-75 ng/dl) при жените;
 • Свободен тестостерон: 52 – 156 pmol/l (15-45 pg/ml) при мъжете;
 • Свободен тестостерон: 3,5 – 10,4 nmol/l (1-3 pg/ml) при жените.

Положителният ефект на хормона върху растежа на мускулите е довел до използването му от много спортисти като допинг.

Това е нелегално и при неправилна и лекомислена употреба може да доведе до тежки последици върху организма.

Пречистването на хормона чрез химикали често води до прекалена концентрация в тези продукти, както и до присъствието на нежелани съставки.

Неприятни въздействия от високи нива на тестостерон

Като негативни последици от прекалено високите нива на хормона се наблюдава риск от образуване на тумори в бъбреците и черния дроб, нарушаване на сърдечния ритъм и други кардиологични проблеми.

Установена е и повишена склонност към образуване на опасни тромби в мозъка.

Високите дози могат да доведат и до заболявания на психиката, които често са дългосрочни и трудно лечими.

При дълготрайно внасяне на големи количества тестостерон се наблюдава и нарушаване на спермогенезата.

При жените като негативен страничен ефект се наблюдава увеличаване на окосмяването, придобиване на мъжки черти на лицето и нередовна менструация, дори липса на овулация.

Ниските нива на хормона също носят негативи като смущения в либидото, ниско самочуствие и често са съпътствани от липса на тонус и чувство за слабост.


Цикъл с Тестостерон депо, Дека-Дураболин (Нандролон) и Метандростенолон

Цена в Спортни храни (SH | Спортни храни): 290.00 лв

Включва:

 • 2 кутии Galenika
 • 2 кутии Метандиенон
 • 1 многодозов флакон Дека-дураболин
 • 1 Pregnyl 5000 I.U.

Допълнителна информация

Тегло0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

5 ампули по 1мл, 250 мг/мл

31 отзива за Galenika – Тестостерон

 1. Angel

  Депо, Метандростетнолон + Дека правят чудеса! И няма такова изпомпване просто. Уникално!!!

 2. admin

  Истина! :)))

 3. Georgi Trifonov – Kn

  ИСКАМ ДА ПИТАМ МОГА ЛИ ДА СИ БИЯ ВСЕКИ ДЕН ОТ ТОЗИ ТЕСТОСТЕРОН, ЗАЩОТО КАЧИХ МНОГО МАСА И СИЛА ИМАМ НАПРАВО ЩЕ ГРЪМНА!!!!! ПРОБЛЕМ ЛИ ЩЕ Е ДА БИЯ ВСЕКИ ДЕН ПО ЕДНА АМПУЛА?

 4. admin

  Недей всеки ден. Става много и се натрупва, има вероятност да отключиш психично заболяване и агресията ти ще е силна и неприятна не само за околните… А и освен това, вътрешните органи също се товарят страшно. Има такива случай, да се слага всеки ден, но това го правят вече много Hardcore изпълнители 🙂 Бий ги по схема, както сме ти написали!

  • pepe (потвърден клиент)

   кажете някав хубав цикал с стромба,някав тестостерон и какво още да взема? и кой са най-добрите продукти ?

 5. andrei dimitrov

  kak da si biq testosterona depo na galenika

 6. Valentin

  zdr – te treniram ot tri godini i sam 100 kela vzex si testosteron depo galenika po kolko puti da go biq sedmi4no i imali znachenie v kolko chesa da go biq i su6to teka mogali da go biq vseki den blagodarq predvaritelno

  • admin

   Здравейте, Валентин. Зависи от много неща, най-вече от това с какво комбинирате този препарат, както и от това с какъв стаж разполагате относно анаболните стероиди. Стандартното приложение на този стимулатор е един или два пъти седмично, като при тези дози атлетите постигат много добри резултати. Поздрави.

 7. Ивайло Пенков

  Здравейте интересувам се от препарата,но въпросът ми е само в България ли може да се поръча от продукта,защото аз живея в Германия и търся хора и фирми,които имат възможност да снабдяват и зад граница!

  • admin

   Само в България извършваме доставка.

 8. Ilhan

  бих искал да попитам ако вземам и валерианче и през ден по един енантат дали пак ще имам непоносима агресия :)иначе за органите не ме интересува да се товарят това им е работата ще зобам до гроп 😀 Анаболните стероиди и протеина са най-хубавото нещо на планетата 😀

  • admin

   По-добре е да ползвате ниски дози, отколкото комбиниране на успокоителни с андрогени. Тази употреба може да е опасна за психичното състояние.

 9. scob

  ako si biq 250mg12sed./400mg10sed.deca/metan.6 ili dozite trqbva da sa gore dolo kolkoto na dekata ?

 10. ahmet

  ima li vse oshte tazi galenika, che dokolkoto znam gi sprqha i ne se proizvejda pochti ot 2 godini…

 11. валентин

  Men sashto me interesuva otgovora na predniq vapros? I s aptechen proizhod li tozi preparat? Sashto taka dali moga da go kombiniram s nqkoq ot vashite strombi? Primerno na naspharma? Blagodarq predv

  • admin

   Разбира се, че е аптечен. Но комбинацията със стромба е безмислена.

 12. Martin

  Iskam da popitam ot edin cikul 4 sedmici kolko kg 6te ka4a ?

 13. admin

  Ако слагате по две ампули на седмица е възможно да качите повече от пет килограма, но система за четири седмици не е цикъл. Цикъл се прави за период най-малко два месеца.

 14. asd

  а като се приема трябва ли да се зима протектор

 15. дани

  Здравеите, искам да попитам, мога ли да бия по 250мг на седмица/6 седмици,само тестостерон Енантат и трябват ли да се ползват някакви протектори, или нещо за излизане от цикъла?
  Благодаря!

 16. Христо Христов

  Каква е актуалната цена на този цикъл?

  • admin

   165.00 лв

 17. Ivan

  Здравейте искам да попитам дали мога да вземам тестостерон метан и провилон и по колко.за пръв път ми е. Благодаря

 18. Атанас (потвърден клиент)

  Здравейте тестостерона,метана и дека във един и същи ден ли трябва да се примат?

 19. atila (потвърден клиент)

  az pravq cikal depo deka i metan no ijektiram testosteron primerno dnes a utre injektiram deka problem li e.sahto taka iskam da znam po koe vreme na denq da vzimam metana

 20. 4 out of 5

  Александър

  Iskam da vi popitam po kolko mg e edna ampula zashtoto na kutiqta pishe che sa 5x250mg, a sled imeto che sa 5x100mg. Blagodarq predvaritelno

 21. 5 out of 5

  admin

  250 мг

 22. Kris

  Здравейте,може ли с цикъла с Метан , Дека и Енантат, да се инжектира и Вит. В12 веднъж седмично?

 23. Георги

  Здвавейте искам да попитам колко ампули съдържа, как се бият инжекциите и дали ако приемам само този продукт ще има ефект,
  Благодаря, предварително. 🙂

 24. Николай

  Здравейте искам да попитам от колко години нагоре може да се приема тестотерон депо.И какво бихте ми препоръчали за повече бързина тренирам лека атлетика.

 25. Иван

  Ще направя поръчка но преди това ме интересува как ви звучи 8 седмичен цикъл по 750 мг седмично и от 7мата седмица по 120мг дневно кленбутерол

 26. 5 out of 5

  Мариан

  Здравейте на 20годининсъм и имам 5години стаж в залата. Решил съм да правя цикъл с тестостерон енентат по 500мг седмично в продължение на 6седмици.
  Като след стероидната терапия ще е след последната инжекция прегнил за две седмици като ще го слагам всеки ден по 500 и веднага след него кломифен цитра за още 2 седмици по 10мг.Ако имам проблеми с естрогена ще вкарам тамоксифен. Как ви се струва след стероидната терапия ?

  • д-р Петър Симеонов

   Нормално, стандартно. Поздравяваме ви за това, че сте избрал да направите цикъл с един препарат, който всъщност ще ви е предостатъчен. Поздрави.

 27. 5 out of 5

  Митко

  Здравейте нужна ми е помощ. Мога ли този препарат да го комбинирам с дека и туринабол и ако може , каква е системата (програмата) на вземане на препаратите. Благодаря предварително !

 28. 5 out of 5

  Алекс

  Здравейте,
  имате ли налични количества от този тестостерон енантат на Галеника?
  Благодаря!

 29. 5 out of 5

  sh-manager

  Здравейте, Алекс. Имаме, да! Какво количество ви е необходимо?

 30. 4 out of 5

  Стефан

  Продукта наличен ли е и до кога му е срока на годност

 31. 5 out of 5

  sh-manager

  Да, наличен е. Срока е 2023

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *