Follistatin FST-344

Follistatin FST-344 – 0,1 mg

Производител: Alley
Съдържание: 10 флакона

Предназначение: Изграждане на мускулна маса, повишава силата и мускулния тонус, подсилва сухожилия и съединителна тъкан и спомага за по-добър сън и възстановяване.

1350.00 лв.

Описание

Follistatin FST – 344 – Alley – 10 флакона х 0.1мг Myostatin Infibitor Polypeptide

Информация за Follistatin

Фолистатина (Follistatin) е изключителен протеин, който може да увеличи мускулната маса със свойството си да потиска миостатина.

Фолистатина натурално се среща в скелетната мускулатура на повечето бозайници.

Той съдържа голямо количество от аминокиселината цистеин, но за разлика от повечето протеини обсъждани в бодибилдърските среди, фолистатиновата молекула е свързана с въглехидрати.

Фолистатинът, и по-специално фолистатин 344 (FS344), бързо набра популярност сред бодибилдърите с  потенциала си бързо да увеличава чистата мускулна маса.

Фолистатинът и мускулния растеж

FS344 работи като се свързва с пептиди (на трансформиращ растежен фактор – TGF) като миостатин, който е отговорен за регулирането и лимитирането на мускулния растеж. Също е важно да отбележим, че миостатина има регулираща роля в фиброзата на скелетната мускулатура.

Това представлява патологичен процес, който се изразява в повишено разрастване на съединителна  тъкан, нарушаваща структурата на тъканите и органите. Прекалено много миостатин може да причини хронични заболявания в жизнено важни органи и тъкани.

Освен заглушаването на дегенеративните свойства на миостатина, фолистатина също потиска синтеза и секреция на фоликулостимулиращ хормон (FSH) в хипофизата.

Прекалено високи нива на FSH при мъжете подсказват за неправилна работа на тестисите. Това потиска мускулния растеж, възстановяването и нормалната работа на хормоните. НО важно отново да отбележим, че прекалено ниски нива на FSH също водят до негативни ефекти в здравето и репродуктивните способности.

Докато някои инхибитори на миостатин, като Трихостатин А (TSA) изискват всекидневна дозировка, увеличени нива на фолистатин са наблюдавани до 15 месеца след първоначалната доза. Липсата на нужда от всекидневно инжектиране прави фолистатина много атрактивна алтернатива за потискане на миостатина.

В последните години има значително увеличение в интереса към фолистатина и други инхибитори на миостатина. Това се дължи главно на това, че се търси алтернативно средство за борба с мускулни разстройства. Най-популярното средство в момента са анаболно андрогенните стероиди, които имат множество нежелани странични ефекти върху здравето.

Действие и резултати с Follistatin FST-344

  1. Увеличена мускулна маса
  2. Повишена сила и издръжливост
  3. По-добър мускулен тонус
  4. Голяма мускулна плътност
  5. Добър сън
  6. Подсилва сухожилия и съединителната тъкан

Дозировка и странични ефекти

Препоръчителната доза е 50 микрограма на ден в продължение на 10 дена. Възможно е локално инжектиране в мускула, който искате да напредне. В този случай се препоръчва редуване лява и дясна страна.

Фолистатинът няма значителни странични ефекти.

При някои хора се наблюдава увеличение на апетита. Дълга употреба на пептида, обаче, не е препоръчителна, защото той потиска синтеза и секрецията на FSH от хипофизата (от където идва и името му). Това може да намали драстично сексуалното желание!

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

многодозов флакон

Количество

10 флакона по 0.1мг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Follistatin FST-344“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.