Enantholic – GEP (Тестостерон енантат) – 10 ампули по 250 мг

Enantholic – GEP (Тестостерон депо) е инжекционен анаболен стероид с активна съставка – Testosterone Enanthate, бавнодействаща форма на основния мъжки андроген тестостерона. След инжектиране този стероид осигурява бавно освобождаване на тестостерон в кръвния поток за период от 2-3 седмици.

Опаковката е със съдържание 10 ампули по 250 мг в 1 мл

Важно е да да се насочи агресивността в тренировките, а не към околните.

52.00 лв.

Изчерпан

Описание

В SH | Спортни храни можете да закупите този продукт на най-добрата цена в България. Аптечен Тестостерон депо с фармацевтично качество и произход, за изграждане на масивна мускулатура. Няколко държави предлагат този анаболен стероид, включително Гърция – там е с около 5 % по-висока цена. SH | Sportnihrani зарежда препаратите директно от производителя, затова вие имете възможността да поръчвате на най-добрата цена, оригинал! Стимулант, чиито дейстие е изключително ефективно! Това е дългодействащ инжекционен тестостерон, който често е използван от атлетите и прилича на останалите стимуланти. Силно анаболен и андрогенен, ароматизира лесно и е умерено токсичен за черния дроб.

Независимо какво си мислите за Биoнабол, Анаполон и други, ако става въпрос за мускулна маса и прираст на сила, тестостерон – е бил и остава препарат №1. Някои атлети разказват, че Testosterone Enanthate (Тестостерон eнантат) не се усеща така добре както Testosterone Cypionate. Както и да е Testobolin (Тестостерон eнантат) трябва да бъде поставян веднъж на 10 дни, за разлика от Testosterone Cypionate, който се поставя веднъж седмично. Ефективната доза от Testobolin (Тестостерон eнантат) е в порядъка 1 – 3 мл на 10 дни.

Сходен продукт е Testosteron Depo (Galenika, Сърбия)

Това е така защото Testobolin (Тестостерон eнантат) има период на полуживот около седмица. Решаващо преимущество на Testosterone Enanthate (Тестостерон eнантат) е че той има силно андрогенно и анаболно въздействие. Поради което всеки използващ препарата за кратко време има голям прираст на мускулна маса и значително повишава силата. Но това е свързано и със значително задържане на вода.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Enantholic – GEP (Тестостерон енантат) – 10 ампули по 250 мг“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *