Cypiolic на GEP (Тестостерон ципионат) 250 мг в ампула

В кутията има 10 ампули по 250 мг бавен естер на тестостерона Ъндеканоат. Продукта е подобен на друг вид тестостерон (Енантат), но с по-ниски андрогенни свойства и по-малко странични ефекти, като например задръжка на вода.

Препаратът е за мускулна маса и сила и повишава агресията. Пациента е добре да бъде внимателен с дозирането. Препоръчителния прием е от 250-500 мг на всеки десет дни.

53.00 лв.

Изчерпан

Описание

Описание на Testosterone Cypionate (тестостерон ципионат)

Testosterone Cypionate (тестостерон ципионат) е инерционен инжектируем естер на основния мъжки андроген тестостерон. Тестостеронът също е основният анаболен хормон при мъжете и е база за сравнение с всички останали стероиди. От многото видове инжекционни тестостерони ципионатът е един от най-предпочитаните от атлетите, заради способността му да предизвиква значителен прираст в мускулната маса и сила. Интересно е да се отбележи, че въпреки по-късното разработване на много други стероиди, тестостерон базираните все още се считат за най-доминиращите стероиди за маса сред културистите.

Странични ефекти (Андрогенни)

Тестостеронът е основният мъжки андрогенен хормон, отговорен за поддържане на вторичните мъжки полови белези. Повишените нива на тестостерон е твърде вероятно да причинят странични ефекти, включително мазна кожа, акне, окосмяване на лицето и тялото. Мъжете с генетично предразположение към косопад (андрогенна алопеция) може да забележат ускорено оплешивяване. Тези, които са загрижени за косопада могат да намерят по-удачен вариант в употребата на нандролон деканоат, който е сравнително по-малко андрогенен стероид. Жените трябва да са наясно за потенциалните вирилизиращи ефекти на анаболните / андрогенни стероиди, особено от силен андроген като тестостерона. Те могат да включват промяна тембъра на гласа, менструални нарушения, промени в структурата на кожата, окосмяване на лицето и увеличаване на клитора.

Ефектите от тестостерона в засегнатите от андрогенната активност тъкани зависят от редуцирането на тестостерона до дихидротестостерон (DHT). За метаболизма на тестостерона е отговорна 5-алфа редуктазата. Едновременното използване на инхибитор на 5-алфа редуктазата ще осигури намаляване на андрогенните странични ефекти. Важно е да се помни, че и анаболните и андрогенните ефекти се опосредстват от цитозолния андрогенен рецептор. Пълно отделяне на анаболните и андрогенните свойства на тестостерона не е възможно, дори с напълно инхибиране 5-алфа редуктазата.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Cypiolic на GEP (Тестостерон ципионат) 250 мг в ампула“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *