Cut 325

Производител: Maxpharm Canada
Съдържание: Винстрол, Параболан, Примоболан и Мастерон
Предназначение: Релеф и дефиниция на мускулната основа.

150.00 лв.

47 налични

Описание

Cut 325 (Cut Maxpharm) e продукт за релеф. Препарата представлява микс от четири вида анаболни стероиди в инжекционна форма на маслена основа.

Информация

Канадският микс на Maxpharm е бленда от няколко много ефективни съставки за изчистване на мазнините и мускулен релеф. В многодозов флакон от 10 мл и концентрация от 325 мг в 1 мл.

Този анаболен стак е за всички, които търсят ефективно средство за предсъстезателна подготовка и предпочитат високо качество. Културисти, щангисти и пауърлифтъри оценяват  високо свойствата на Cut Mix 325 – MaxPharm.

Действие на Cut 325 Maxpharm

Cut mix 325 е уникална формула от 4 активни вещества, които в комбинация постигат поразителен синергичен ефект. Този продукт е за всички, които искат да се „изрежат“  предсъстезателно, без да е задължително да спазват строга диета.

Блендата от 4 стероидни естера е най-добрата комбинация за изчистване на мазнини и постигане на безупречно релефна мускулатура. Допълнително предимство е удобството да се инжектира само веднъж седмично като се придържате към протеинова диета и обичайния спортен режим.

Cut 325 на MaxPharm e анаболен стак за екстремни резултати без алтернатива!

Дозиране на Кът 325 Максфарм

Препоръчва се приема на Cut Mix 325 да не надвишава 2 мл седмично. Ако изтегляте сместта от флакона със спринцовката за една доза, прецизирайте до 0,9 мл изтегленото количество.

Странични ефекти от Кът-а на макс

Заради своята потентност Cut Mix се препоръчва за напреднали бодибилдъри и професионалисти. Не препоръчваме употребата на канадския Cut Мix да надвишава 12 седмици.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Cut 325“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.