Boldenone Undecylenate – Klamfa Pharm, 10 мл

Boldenone Undecylenate Кламфа Малайзия е инжекционен мастноразтворим анаболен стероид, който атлетите използват в основен период за изграждане на мускулна маса. Този препарат се съчетава добре с други орални стероиди в цикли от осем до десет седмици или по-дълъг период.

Boldenone Undecylenate е умерено анаболен стероид с нисък андрогенен израз, обикновено се използва в комбинация с тестостерон и други андрогени, за повишаване на мускулната маса, апетит, и кръвоснабдяване, като същевременно се насърчава ЕПО (еритропоенитовите клатъчни системи за стимулиране/завишаване кислорода във вените, кръвоснабдяването).

85.00 лв.

Описание

Boldenone Undecylenate произвежда бавно и стабилно анаболния ефект, докато подобрява апетита – това го прави популярен препарат.

Виж всички (каталог с Болденон в Спортни храни)

В комбинация с други препарати като Тестостерон енантат (депо) и Анадрол (Anapolon), болденонът прави чудеса в изграждането на твърда и масивна мускулатура.

Boldenone Undecylenate започва да работи не веднага, но с продължителен приет от примерен цикъл (напр. 2 месеца) се усеща след втората седмица, дори по-рано.

Инжекционен стероид, съдържащ активната съставка “boldenone undecylenate”. Болденонът е силно анаболен и умерено андрогенен анаболен стероид. Има слаба токсичност. Ароматизира малко. Болденонът на Липтай не задържа вода. Действието на продукта е подобно на това на Дианабол-а. Бодидилдърите го използват за повишаване на силата, спортистите го комбинират с тестостерон. Ако се комбинира с Примоболан става ефективен и при изчистване

Дози на Boldenone Undecylenate

Boldenone Undecylenate вземайте от 1-вата до 10-тата седмица или поне от 1-вата до 8-мата седмица, този препарат за по кратко време не се приема/ по 400мг , дори първите 2 седмици дозите може да бъдат от 600мг…

Остава активен в продължение на дълго време и се инжектиран веднъж седмично. Най-често се използва в доза от 200 до 400мг. Това е много гъвкав стероид и може да се комбинира с други продукти в зависимост от желания резултат. За маса често се комбинира с тестостерон – Тестабол или Андропен. Това води до качване на маса и сила без страничните ефекти ако се ползва само тесторон в големи дози.

В период на релеф – размерите, твърдостта и плътността могат драстично да се завишат когато се комбинира с неароматизиращи стероиди като Тренболон (Параболан), Анавар (Оксандролон) или Винстрол (Стромба, Станозолол).

Употреба на Boldenone Undecylenateв цикъл

1-3 седица по 50мг дневно 1-10 седица болденон 6-12 седмица стромба по 20/30мг. дневно / стромбата трябва да я спрете след като е спрял да действа болденона.

Boldenone Undecylenate (1,4-androstadiene-3-one-17β-ol, available as the undecylenate ester), известен също под търговски наименования Equipoise, Ganabol, Equigan, Boldebolin и Ultragan е анаболен стероид, първоначално разработен за ветеринарна медицина, най-вече при лечение на коне.

Допълнителна информация

Boldenone undeclynate или Болденон е силно анаболен стероиден препарат с продължителна активност и е много добра алтернатива на Дека-дураболин (Нандролон деканоат). Полуживотът на този естер (ундециленат) е активен в продължение на 2 седмици. Boldenone Undecylenate е със съдържание на маслен разтвор за интрамускулно приложение.

Действие: Добре балансираните андрогенни и анаболни свойства са високо оценени от атлетите и е много добър заместител на Дека Дураболин. Задържа добре азот и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Повишава производството на червени кръвни телца, но не повече отколкото останалите анаболни стероиди.

Още информация: От Boldenone Undecylenate няма да пораснете изведнъж, вместо това препаратът осигурява бавен, но постоянен прираст от сила и мускулна маса. Положителните ефекти от Болденон ще са видими, когато се използва за по-дълги цикли. Ще забележите, че придобитата мускуна маса няма да бъде гладка и подпухнала като при употреба на тестостерон, а по-плътна и дефинирана. Тъй като водната задръжка не е голяма при Boldenone Undecylenate и придобитата маса ще се запази по дълго. Размерите придобити с Boldenone Undecylenate могат да се запазят дълго време след като сте преустановили приема. Също така е уникален с това, че е с ниско естрогенно и прогестероново действие, така че ако сте страдали от гинекомастия в миналото от Дека, Болденон ще се окаже много-добра алтернатива!

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

многодозов флакон

Количество

1 флакон от 10 мл, 200 мг/мл

1 отзив за Boldenone Undecylenate – Klamfa Pharm, 10 мл

  1. Mralien

    Колко mg на 1ml ?

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…