Разпродажба!

Boldebolic (GEP) – 10 амп по 250 мг/мл

Boldenone Undecylenate (Болденон) е инжекционен мастноразтворим анаболен стероид, който атлетите използват в основен период за изграждане на мускулна маса. Този препарат се съчетава добре с други орални стероиди в цикли от осем до десет седмици или по-дълъг период.

Boldenone Undecylenate (Болденон) е умерено анаболен стероид с нисък андрогенен израз, обикновено се използва в комбинация с тестостерон и други андрогени, за повишаване на мускулната маса, апетит, и кръвоснабдяване, като същевременно се насърчава ЕПО (еритропоенитовите клатъчни системи за стимулиране/завишаване кислорода във вените, кръвоснабдяването).

64.00 лв.

Изчерпан

Описание

Boldenone Undecylenate – GEP (Болденон) произвежда бавно и стабилно анаболния ефект, докато подобрява апетита – това го прави популярен препарат. В комбинация с други препарати като Тестостерон енантат (депо) и Анадрол (Anapolon), болденонът прави чудеса в изграждането на твърда и масивна мускулатура.

Boldenone Undecylenate започва да работи не веднага, но с продължителен приет от примерен цикъл (напр. 2 месеца) се усеща след втората седмица, дори по-рано.

Boldenone Undecylenate е инжекционен стероид, съдържащ активната съставка болденон. Болденонът е силно анаболен и умерено андрогенен анаболен стероид. Има слаба токсичност. Ароматизира малко, не задържа вода. Действието на продукта е подобно на това на Дианабол-а. Бодидилдърите го използват за повишаване на силата, спортистите го комбинират с тестостерон. Ако се комбинира с Примоболан става ефективен и при изчистване.

Дози на Boldenone

Прилагайте Boldenone Undecylenate от 1-вата до 10-тата седмица или поне от 1-вата до 8-мата седмица, този препарат за по кратко време не се приема/ по 400мг , дори първите 2 седмици дозите може да бъдат от 600мг…

Boldenone Undecylenate GEP (General Europe Pharmaceuticals) остава активен в продължение на дълго време и се инжектиран веднъж седмично. Най-често се използва в доза от 200 до 400мг. Това е много гъвкав стероид и може да се комбинира с други продукти в зависимост от желания резултат. За маса често се комбинира с тестостерон – Тестабол или Андропен. Това води до качване на маса и сила без страничните ефекти ако се ползва само тесторон в големи дози.

В период на релеф – размерите, твърдостта и плътността могат драстично да се завишат когато се комбинира с неароматизиращи стероиди като Тренболон (Параболан), Анавар (Оксандролон) или Винстрол (Стромба, Станозолол).

Употреба в цикъл

1-3 седица по 50мг дневно 1-10 седица болденон 6-12 седмица стромба по 20/30мг. дневно / стромбата трябва да я спрете след като е спрял да действа болденона.

Допълнителна информация

Boldenone Undecylenate GEP (General Europe Pharmaceuticals) е силно анаболен стероиден препарат с продължителна активност и е много добра алтернатива на Дека-дураболин (Нандролон деканоат). Полуживотът на този естер (ъндециленат) е активен в продължение на 2 седмици. Препарата е със съдържание на маслен разтвор за интрамускулно приложение.

Действие

Добре балансираните андрогенни и анаболни свойства са високо оценени от атлетите и е много добър заместител на Дека Дураболин. Задържа добре азот и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Повишава производството на червени кръвни телца, но не повече отколкото останалите анаболни стероиди.

Още информация

От Boldenone Undecylenate няма да пораснете изведнъж, вместо това препаратът осигурява бавен, но постоянен прираст от сила и мускулна маса. Положителните ефекти от Болденон ще са видими, когато се използва за по-дълги цикли. Ще забележите, че придобитата мускуна маса няма да бъде гладка и подпухнала като при употреба на тестостерон, а по-плътна и дефинирана.

Тъй като водната задръжка не е голяма при Boldenone Undecylenate GEP (General Europe Pharmaceuticals) и придобитата маса ще се запази по дълго. Размерите придобити с Болденон могат да се запазят дълго време след като сте преустановили приема. Също така е уникален с това, че е с ниско естрогенно и прогестероново действие, така че ако сте страдали от гинекомастия в миналото от Дека, Болденон ще се окаже много-добра алтернатива!

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Boldebolic (GEP) – 10 амп по 250 мг/мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.