Bionica CJC-1295

Производител: Bionica (Швейцария)
Съдържание: 10 шишенца с прах по 2 мг – CJC-1295

Информация: Bionica CJC – 1295 / DAC е дълго действащ /GHRH/ соматотропин /хормон на разтежа/ освобождаващ хормон, известен още като фактор за освобождаване на растежен хормон ( GRF или GHRF ) или somatocrinin, е 44 – амино киселинен пептиден хормон , произведен в хипоталамуса от дъговидно ядро.

830.00 лв.

Описание

Bionica CJC-1295 e полипептиден хормон. Ползва се повече за релеф през пролетта и лятото. Информация за приема и допълнителни сведения четете по-долу на тази страница.

Дозиране на CJC-1295

Стандартно приетата средна доза на CJC-1295 e от 50-100 микрограма веднъж дневно или два пъти на ден – сутрин на гладно, след тренировка или преди лягане.

Инжектиране: подкожно.
Полуживот на лекарството: 7 – 8 дни

Информация

Bionica CJC–1295 / DAC е дълго действащ /GHRH/ соматотропин /хормон на разтежа/ освобождаващ хормон, известен още като фактор за освобождаване на растежен хормон ( GRF или GHRF ) или somatocrinin, е 44 – амино киселинен пептиден хормон, произведен в хипоталамуса от дъговидно ядро. GHRH стимулира секрецията на хормона на растежа (GH ) от хипофизата.

GHRH се освобождава чрез пулсации, съответно стимулирайки пулсациите се освобождава хормон на растежа. Това пулсиращо освобождаване на различни пептиди, се дължи на отрицателна обратна връзка, която е част от HGH ос и контролира количеството на HGH, така че това което е произведено от тялото ви да се държи в хомеостатична среда.

Чрез прилагане на технологита Drug Affinity Complex (DAC) като фактор за освобождаване на хормона на растежа, пептида избирателно и ковалентно се свързва с циркулиращия албумин след приема , по този начин се удължава периодът на полуразпад.

Тези връзки са от ключово значение за увеличаване на цялостния полуживот на CJC – 1295 и в тях се крие причината, защо полуживота е удължен на повече от 7 дни.

След еднократно инжектиране на CJC-1295 DAC, концентрацията на хормона в кръвта се увеличава с 2-10 пъти за 6-7 дни, концентрацията на IGF-I се увеличава с 1,5-3 пъти за 10 дни.

Положителни качества на Bionica CJC-1295 DAC:

  • Увеличение на телесната мускулна маса
  • Увеличава се броя на клетките
  • Увеличава енергията, силата и издръжливоста
  • Действа подмладяващо
  • Полуживот до 8 дни

Негативни страни на CJC-1295 DAC

  • Малки червени подутини на мястото на инжектиране
  • Зачервяване на лицето и малки главоболия, които могат да възникнат 10-20 минути след инжектирането
  • Изтръпване на ръцете и краката.

Препоръки за прием и употреба на Bionica CJC–1295

Препоръчва се приемът на Bionica CJC–1295 DAC да е поне 3 до 6 месеца.

Една инжекция седмично от най-малко 2 мг CJC-1295 DAC, за предпочитане в съчетание с GHRP (GHRP-2 или GHRP-6), 100-200 мкг на ден. (Можете също така да добавите IGF 1 LR 3).

Всички пептиди могат да се смесват и се инжектира в една и съща спринцовка без никакви проблеми. Много атлети смесват 2-3 или повече пептиди в една и съща спринцовка за да се намали броя инжекции дневно.

Това няма да намали ефективността на продукта или да причини проблемни взаимодействия.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Bionica CJC-1295“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.