Разпродажба!

Antiage +55

Продукти: Genotropin, NEBIDO, Anavar

Информация: Стероиден цикъл за мъже над 50 годишна възраст, който подобрява и удължава качеството на живот.
Предназначение
: За антиейдж терапия при мъже над средната възраст.

2395.00 лв.

Описание

AntiAge (Антиейдж) терапията за мъже над 55 годишна възраст на SH | Спортни храни включва тестостерон, растежен хормон и Анавар. Нивата на тестостерон и соматропин (хормон на растежа) при мъжкия организъм след 45-55 годишна възраст намалят или дори при някои почти спират да се произвеждат. Затова терапията с тестостерон и растежен хормон не само подпомага функциите на тялото, но и удължава живота. Думата Антиейдж терапия произлиза от ефекта, който забавя процесите на стареене.

 Тестостеронова терапия против стареене

antiage 55 - стероиден цикъл за мъже

Тестостеронът не само, че се съдържа в лекарствата против стареене и мъжко здраве, науката е произвела този синтетичен мъжки хормон за мъже като средство, което работи като „вълшебна пръчка“.

Потребителите над 50 годишна възраст съобщават за „повишена енергия, повече мускулна маса, намалени телесни мазнини, по-голямо сексуално желание и общо чувство за благополучие“.

Защо всички мъже не приемат тестостерон, когато достигнат средната възраст? Може би скоро ще го направят. По анекдотичните доказателства, събрани в безброй изследвания и социологически тестове, всеки мъж над 50 години със сигурност би трябвало да приема тестостерон.

Намалява ли нивото на тестостерон с възрастта?

С напредването на възрастта нивото на тестостерон в тялото ви постепенно намалява. Това може да доведе до различни промени, като намалено сексуално желание, различни проблеми със здравето и други. Ниските нива на тестостерон може да предизвикат загриженост, но това е естествена част от стареенето.

Приема на тестостерон кара ли ви да изглеждате по-млади?

Въздействието на тестостерон е широко разпространено. Някои експерти смятат, че хормонът може да има положително въздействие върху това колко добре остаряваме – ефектът на този хормон играе роля за поддържането на кожата ви да изглежда по-млада и тялото във форма.

Хормон на растежа за AntiAge при мъже 50+

Мъжко здраве, цикъл Antiage 55+ с анаболни стероиди

Човешкият хормон на растежа (hGH) е естествен хормон, който се произвежда от хипофизната жлеза. Важен е за редица процеси в организма – включително за растежа, регенерацията на клетките и репродукцията на клетъчната система. Допълнителна информация за растежен хормон – Хормон на растежа (Информация)

HGH помага да се поддържа, изгражда и възстановява здрава тъкан в мозъка и други органи. Този хормон може да помогне за ускоряване на заздравяването след нараняване и възстановяване на мускулната тъкан след тренировка. Това помага за изграждане на мускулна маса, засилване на метаболизма и изгаряне на мазнини.

HGH също благоприятства за качеството и външния вид на кожата. Забавя процеса на стареене и лекува свързани с възрастта заболявания.

HGH действа чрез стимулиране на метаболитните процеси в клетките, за да активира метаболизма. Той стимулира черния дроб да произвежда инсулиноподобен протеин, който произвежда хрущялни клетки. Това играе роля в растежа на костите и органите, както и синтеза на мускулни протеини.

Законна ли е употребата на HGH (растежен хормон) през 2021 г.?

HGH – растежните хормони са законни за употреба при възрастни. Въпреки това, когато приемате HGH – хормон на растежа е важно  да го приемате само според препоръките. Приемането на твърде висока доза няма да презивдика желаните резултати, както и обратното.

Кога мъжа има нужда от растежен хормон – HGH

Единствено кръвните изследвания и резултатите от референтните стойности могат да дадат яснота дали е необходим приема на растежен хормон за AntiAge!

Колко е продължителността на терапията с растежен хормон при AntiAge терапия?

3 месеца – веднъж или два пъти годишно се счита за нормално прием на HGH при мъже над 50 годишна възраст.

Информация за Анавар в цикъла Antiage 55+

Антиейдж 55+ от SH | Спортни храни

Анаварът в цикъла Antiage 55+ в допълнение към горните два продукта допринася за издържливостта и жизнеността при мъжете, които спортуват и водят активен начин на живот.

Anavar или Oxandrolone е орален анаболен стероид, който се използва от 60-те години на миналия век – широко при лечение на редица проблеми като кахексия и остеопороза в ранните дни, но и като допълнение за възстановяването на спортисти и състезатели.

В анаболния цикъл Antiage 50+ терапевтичните дози Оксандролон биха оказали изключително благоприятно действие. Допълнителна информация за Оксандролон – Анавар (Oxandrolone)

Каква е разликата между тестостерон и оксандролон (Anavar)?

Anavar има много по-висок потенциал за насърчаване на анаболни ефекти върху човешкото тяло, като увеличаване на мускулния размер, сила, задържане на азот, намаляване на отлагането на мазнини и индуциране на протеинов синтез в сравнение с тестостерона. Докато тестостеронът също така ще насърчава андрогенните ефекти, Anavar е проектиран да намали нежеланите андрогенни ефекти и да насърчи повече анаболните свойства.

Как влияе комбинацията Oxandrolone (Anavar) и Тестостерон?

Използването на Anavar ще намали естествената ос на хипофизата, необходима за поддържане на производството на тестостерон. Мъжете, които използват Anavar, ще получат понижение на LH, FSH, SHBG и общия и свободен тестостерон.

Изключително ефективна комбинация при мъже с хронична загуба на мускулна маса или хепатит да комбинират Anavar заедно с Тестостерон.

Доказано е, че употребата на Anavar намалява глобулина, свързващ половите хормони (SHBG). Намаляването на SHBG увеличава количеството свободен тестостерон (активен) в организма.

Има ли странични ефекти оралния прием на Оксандролон?

В терапевтични дози приема на Анавар (Oxandrolone) напълно изключва странични ефекти и всякакви нежелани реакции от лекарството. Качеството на препаратите също е от особено значение!

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Antiage +55“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.