Анавар Maxpharm

Активна съставка на продукта: Оксандролон

Към 2021 година, този продукт е един от най-поръчваните и съответно с много високо качество.

SH | Спортни храни  препоръчва анаварът на Максфарм.

Производител: Maxpharm Canada

Съдържание: 60 таблетки по 10 мг Анавар, орален Анаболен стероид

94.00 лв.

Описание

Anavar Maxpharm (Анавар – Оксандролон) или познат също с Oxandrolone е високо анаболен и ниско андрогенен. Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобрява азотния баланс. Не ароматизира, няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия. Не повишава телесното тегло и стопява подкожни мазнини.

Прием на Анавар

Приема на Оксандролон, обикновено е от 30 до 60 мг дневно. Продукта на се отличава по качеството на суровината си и дори 20 мг дневно от състава му работи при всички мъже. Дозирането при жени е наполовина.

Този анаболен стероид често се комбинира със Стромба. А един от най-великите културисти за всички времена – Франк Зейн го е комбинирал с Примоболан.

Ефекти от Anavar Maxpharm

Подобрява релефа и помага за стопяването на подкожните мазнини. Културистите го използват в цикли за изчистване.

Резултати с Oxandrolone

Придава чист и твърд вид на мускулатурата.

Допълнителна информация за Оксандролон

Орален анаболен стероид, получен от дихидротестостерон. Разработен е с целта да се раздели анаболния от андрогенния ефект и няма значима естрогенена или прогестеронова ефективност.

Характеризира се с това, че е един от най-леките анаболни стероиди, в сравнение с другите такива препарати.

Оксандролон е пригоден е за насърчаване на растежа, плътността и качеството на мускулната тъкан без значителните странични ефекти, присъщи за повечето анаболни стероиди.

В анализи, милиграм от препарата показва шест пъти по-висока анаболна активност от тестостерона като същевременно има значително по-малка андрогенност.

Този стероид е един от любимите в диетата на културисти и лекоатлети, които се стремят към чиста и качествена мускулна тъкан без мазнини или задържане на вода.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Анавар Maxpharm“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.