Анаболен цикъл с Primobolan и Stromba за лято 2014

12 седмичен курс с Primobolan и Stanozolol (схема) – цикъл

320.00 лв.

Описание

Цена:
365.00 лв
320.00 лв
Продукти:
14 ампули Primobolan Depot (Bayer)
3 опаковки Stanobolon Depot (pharm – tec.)
1 кутия Кломифен цитрат (Angelini Pharma)

12 седмичен курс с Primobolan и Stanozolol (схема) – цикъл

Прима, Стромба и Серпафар са включени в анаболната комбинация за системата.

Седмица  Primobolan Depot  Стромба (Stanozolol)  Серпафар (Clomifene Citrate)
 1  20 мг/ден
 2  20 мг/ден
 3 200 мг/седмица
(Понеделник и четвъртък по една ампула)
 40 мг/ден
 4 200 мг/седмица
(Понеделник и четвъртък по една ампула)
 40 мг/ден
 5 200 мг/седмица
(Понеделник и четвъртък по една ампула)
 40 мг/ден
 6 200 мг/седмица
(Понеделник и четвъртък по една ампула)
 40 мг/ден
 7 200 мг/седмица
(Понеделник и четвъртък по една ампула)
 20 мг/ден
 8 200 мг/седмица
(Понеделник и четвъртък по една ампула)
 9 200 мг/седмица
(Понеделник и четвъртък по една ампула)
25 мг дневно (половин таблетка)
10 25 мг дневно (половин таблетка)
11 50 мг дневно (една таблетка разделена на две – половин сутрин и половин вечер)
12 50 мг дневно (една таблетка разделена на две – половин сутрин и половин вечер)

Цена на цикъла: 320.00 лв

Продукти:


primobolanstanozololshema

Информация за Primobolan

Истинският – оригинален Примоболан (Primobolan), в момента от аптечната мрежа в Турция, е на пазара повече от 50 години. Primobolan Depot e висококачествен инжекционен мастноразтворим анаболен стероид, който за пръв път е произведен в немската фармацевтичнa индустрия. Примоболан (Метенолон/Methenolone) Енантат/Депо се слави като най-сигурния и благонадежден анаболен стероид. Високо ефективен с изключителни анаболни свойства.

Primobolan Depot е подходящ и за жени, защото не ароматизира и не е хепатотоксичен (не е опасен за черния дроб). Мускулното развитие с този препарат е бавно, но с гарантирано качество и сигурни резултати. Примоболан действа на всеки! Напредналите културисти и хората, които са привикнали до висока степен към зоб ползват Примоболана за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи (не губят резултати, докато почиват). Заради това, че Примоболан изключва абсолютно всякакви съмнения относно вреда, странични ефекти или всякакви неприятности от употреба на лекарства и анаболни стимулатори – този препарат остава номер едно по мекост.

Комбиниране и дози на Primobolan

Примоболан се комбинира ефективно с всички анаболни стероиди в зависимост от целта. За конкретно запитване, ползвайте опцията за консултация на SH | Sportnihrani. Най-разпространения цикъл с Primobolan Depot е в комбинация с орален Станозолол (Stromba) – информация. По-долу е описана детайлна схема за прием на Примоболан в комбинация със Стромба и цена за целия цикъл, с възможност за поръчка от SH | Sportnihrani. Метенолон (Primobolan) и Станозолол (Stromba) е успешна комбинация. Стандартния седмичен прием е 200 милиграма Метенолон и от 20 до 40 мг Станозолол дневно.

Информация за продуктите в цикъла и цената

Цикъла включва 14 ампули Примоболан Енантат – ижектират се два пъти седмично по схемата/таблицата (погледни по-горе), като всяка от тях съдържа 100 мг Methenolone Enanthate (Primobolan Depot), например една ампула се слага в понеделник и една ампула в четвъртък.

Станозолола (Stromba), който е включен в този цикъл е с удължено освобождаване – Stanobolon Depot (pharm – tec.) и се приема всекидневно от началото на първия ден от седмицата до края на седмата седмица (описание в таблицата по-горе). За рискове, странични ефекти, изследване на действието и особености на Станозолол можете да отворите тази справка –>

Серпафар (Clomifene Citrate) е антиестроген, който освен като протектор за странични ефекти, дава добри резултати за повече качество на външния вид. Този орален медикамент, присъстващ в почти всеки стероиден цикъл има свойство да изхвърля водата от организма и да придава по-добър външен вид и хармонична физика. Неговия прием е в края на цикъла, за да се завърши успешно.

Резултат от тримесечен курс с Primobolan и Winstrol

 • Самочувствие – себеуважението и самоусещането за превъзходство са факт
 • Сепарация – отделянето на всяка една мускулна група и открояването на мускулатурата са на лице
 • Удовлетвореност – задоволеност, тотална наситеност и ясно изразени мускулни черти
 • Релеф – нацепен вид, нарязване до съвършенство
 • Симетрия – баланс и редукция на телесни мазнини в съответствие с мускулна маса и твърдост
 • Плътност – мускулатурата не само изглежда, но и придобива нови нива на качество
 • Твърдост – релефа и здравината с този цикъл са причина за търсенето на тази успешна комбинация
 • Увереност – повишаването на азотния баланс и засиленият до висока степен подобрен външен вид придават реално самочуствие

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

18 отзива за Анаболен цикъл с Primobolan и Stromba за лято 2014

 1. pajin

  В момента съм на този цикъл, но имам възпаление на пъпа и ми изписаха Гентамицин маз за външно мазане. Проблем ли ще е асо си продължа цикъла с тези препарати?

  • admin

   Консултирайте се с лекар и открийте каква е причината, заради която е станало това възпаление.

  • aleksandur

   Q kaji nq teb kak ti se otrazqva cikula

 2. pajin

  Възпалението ми не е от препаратите.. А въпроса ми беше дали ще е проблем да си продължа цикъла с двата препарата, ако външно използвам Гентамицин?

  • admin

   Ние не знаем каква е диагнозата на възпалението ви. Консултирайте се лично с квалифицирано лице.

 3. pajin

  Диагнозата си е възпаление – кожно, външно, леко 🙂 нещо не можете да ме разберете! По принцип не е добре като се взимат стероиди, да се пият и антибиотици. Но тъй като ва мен ми е изписан антибиотик за външно приложение и е различно, затова питам дали мога да продължа стероидния си цикъл?

  • admin

   В такъв случаи – логично, да.

 4. aleksandur

  А може ли вместо на хапчета стромбата да е инжекцион в такьв случаи как ще изглежда цикьла и каква ще цената

  • pepo

   Не качих много кила а очаквах повече. Ораелефих се, изглеждам много добре но масата не е повече от 4,5 килограми за целият курнс на цикала.общо взето добре е!И коремната преса ми е ок.Ефекта май беше да изкарам релеф и да се издуя в рамената/гърди.

 5. yo

  Как ще изглежда схемата и цената ако стромбата е инженкционна ? 🙂

 6. pavel

  Ще ходя на зъболекар, Ще има ли проблем с упойката.На цикъл прима със стомба съм.

  • admin

   Няма проблем.

 7. Ивайло

  Здравейте,
  колко време трябва да се почива след този цикъл?

  Поздрави

 8. Ивайло

  Здравейте,
  колко трябва да е почивката след този цикъл

  • admin

   Четири месеца.

 9. 4o4o

  Да този цикал сам го минал и сам доволен няколко пати сам порачвал от спортнихрани и наистена препаратите им са истенски но искам да кажа друго което е като препорака .Ако може просто махнете ненужната информацея защото се баркам.интересувам се единствено от анаболи а не да чета кое как се комбинира.Работя и в чужбина и ми е по одобно като отворя да гледам продуктите и да се оправям сас цени!!!Ако ме разбирате изобщо,а и вече пиша единствено на балгарски.

 10. Борко

  Здр Колеги искам да попитам нещо за тия продукти що то мисля да си купя. Дали ще ми излезне онова вена върху бицепса що то искам да го видя много. Или трябва даси зема някакъф друг продукт за дасе види вените.Имам 2 години стаж в фитнеса с тежести и съм на 80кг и 41см. Бицепс. С проста дума искам да ми се види вената върху бицепса.

  • admin

   Здравейте, Борко. Вена може да ви излезе и без анаболни стероиди. Ако се храните правилно и спазвате подходящ режим – това, което искате ще се получи за по-малко от два месеца., а ако сте под 30 години, дори за по-кратко време.

 11. Борко

  Мерси за информацията.Да под 30 съм на 23г Знам че с добро хранене пак става това нещо но аз искам да стане малко по бързо по лесно и по красиво за това искам да знам дали ще ми помогне тия неща ще станели това което искам..И когато почна на цикъла дали трябва да си взема хранителни добавки.И ако може да ми предложите няколко продукта с марките заедно.Знам че ще стане скъпо тия неща но цената нее важно за мене просто искам да видя хубави резултати…

 12. николай

  Здравейте искам да попитам ако си поръчам само примаболана на каква цена ще бъде.Благодаря ви предварително

  • admin

   20.00 лв

 13. lifequard

  Мога ли да сменя Серпафар-а с Клостилбелгит и ако може пак като Серпафара ли се взима

  • Em

   Все е кломифен цитрат

 14. marvel

  Съвет какво да взема за протектори.Ще правя цикал с примонболан

  • admin

   Зависи от дози, продължителност, комбиниране. Много деликатно е и също индивидуално при всеки. Направете запитване от формата горе в дясно. При всички случаи най-важното е да се снабдите с истински стероиди. Успех!

 15. Иван

  108 кила тежа тази комбинация параболан + винстрол ще ми запази ли мускула искам да сваля до 90-94 килограма да се нацепя 49 бицепс имам и имам 10 години в залата без химия и добавки.Колко шари ще ми излезне за 3 месеца.Благодаря

 16. kenan

  здр.искам да попитам като сам на анаболния цикал примоболан и стромба можели да пия креятин повреме на цикала

 17. Пламев

  Искам да попитам дали към нози стаг мога да добавя и тестостерон пропианат за инжектиране и по каква схема да го поставям.

  Благодаря предварително.

  • admin

   Може. Слагайте по една ампула заедно с примоболана. Успех.

 18. Васил

  искам да попитам дали цикълът е подходящ за мене .. на 20 съм и съм 63 кг 1,80 съм висок и ако почна цикълът може ли да бъде 8 седмици вместо 12 … и мога ли след това да почивам 1 месец и пак да почна друг цикъл с други неща като тестостерон.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.