Разпродажба!

Анаболен цикъл – Мускулна маса през лятото

Стероиден цикъл за качество и сепарация.

590.00 лв.

Описание

Комплектът включва

– 3 х 10 мл Тренболон хексахидробензилкарбонат
флакон Muscle Pharm P-JECT77

– 6 x кутии украински тестостеронов пропионат
(30 ампули) ФармаК

– 6 x кутии таблетки депо Станозолол
pharm – tec. Stanobolon Depot

– 1 х Прегнил 5000 iu
Organon

– 1 х Кломифен цитрат
Anfarm Hellas

Продуктите са селектирани от д-р Станиславов

Какво прави всеки продукт и допълнително описание

pject77
P-JECT 77

Тренболон хексахидробензилкарбонат е най-чистата форма на препарата Параболан, който е предназначен за хуманна употреба. Многодозовия флакон на Muscle Pharm е със съдържание 10 кубика по 77 мг/мл.

Този изключително фин инжекционен анаболен стероид е по-мощен от тестостерон, но с по-слаби андрогенни свойства. Резултата, който прави този химичен медикамент е много строга физика, без необходимост от тежка диета.


tpropfarmak
Тест. Пропионат

Тестостерон пропионат на украинския фармацевтичен производител ФармаК е в кутии с по 5 ампули, всяка от която със съдържание 50 мг/мл Тестостерон пропионат.

Този препарат има значително къс живот в организма и това предполага по-честото му инжектиране. Свойството му е да повиши желанието за тренировка и допълнителна мотивация, като ефектите му са изпомпаност на мускулите, прилив на допълнителна сила и повишено сексуално желание.


Screen Shot 2016-04-10 at 18.14.25
Станозолол табл.

Станозололът на таблетки за перорално приложение със забавено освобождаване на pharm – tec. е продукт със съдържание 30 таблетки по 20 мг станозолол депо. Този анаболен стероид подобрява растежа на мускулите и производството на червени кръвни телца, повишава плътността на костите и стимулира апетита. Забранен е за употреба в спортни състезания, заради изключителната си ефективност. Много любители са изградили пропорционалните си красиви тела именно с него, тъй като има функцията да изгаря мазнини и да стимулира мускулатурата, придавайки й релефен и напомпан вид.


Схемата за прием достига до вас на хартиен носител с печат. Стероидната система е за бързо оформяне на тялото. Подходяща е за средно напреднали спортисти.

Продуктите са с гарантирано качество, намалената цена е заради късия срок.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg

2 отзива за Анаболен цикъл – Мускулна маса през лятото

 1. ФАРУК

  Много се чудя дали да поръчам този цикъл или „КОМБАТА“… засега съм доволен от вас. Просто имам съмнения дали моя тип тяло е подходящ за тази схема, която сте посочили за 2016 с анаболите.

 2. Владимиp

  Какъв стероиден цикъл бихте предложили на един 60 годишен фитнес маниак

  • admin

   Обърнете се към операторите в скайп или facebook.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.