Анаболен цикъл – “Комба”

Анаболната схема „КОМБА“ е предназначена за мускулен релеф и подобряване на спортната дейност, както и вътрешно самочувствие и удовлетвореност от външния вид. Преди употреба се консултирайте с лекар. Цикъла е подходящ за лица над 24 години от мъжки пол.

374.00 лв.

Описание

Продукти:
10 x Rimobolan Depot (Bayer)
3 x Strombafort (Balkan Pharmaceuticals)
2 x Testosterone Propionate (ФармаК)

Система със Стромба и Примоболан и Тестостерон

В Анаболният цикъл с името „Комба“ присъстват максимално качествени продукти. Анаболните стероиди в цикъла „Комба“ са три от най-известните в културизма – това са най-изчистените анаболни стероиди:

Продукти в цикъла

icon-sh-wАнаболната схема „КОМБА“ е предназначена за мускулен релеф и подобряване на спортната дейност, както и вътрешно самочувствие и удовлетвореност от външния вид.

Преди употреба се консултирайте с лекар.

Цикъла е подходящ за лица над 24 години от мъжки пол.

 • Цената е за редовни клиенти на SH | Спортни храни.
 • За допълнително консултиране – позвънете или направете запитване от формата за контакт.
 • Срока на годност за всички продукти е повече от една година.
 • Произхода на стероидите е медицински.
 • Качеството при SH | Спортни храни е задължително.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg

3 отзива за Анаболен цикъл – “Комба”

 1. боби

  Здравейте искам да попитам как се прави този цикъл смисъл как се прилага по схема и дали има нужда от протектори защото имам 12 ампули примоболан и другите неща ще си ги поръчам от вас благодаря предварително

 2. Монилек Августинов

  Искам да искажа благодарност за съдействието от Спортни храни – SH. Но защо не получих схема за прием? Наложи се да се допитам до професионален инструктор за приемането на анаболните стероиди. Въпреки всичко, честно – отношението ми е положително, но не забравяйте клиентите си.

 3. Георги Исмаилов

  останах доволен от схемата, която ми изпратихте с тези продукти. В момента почивам втори месец и съм на креатин и аминокиселини. Искам да повторя цикъла или да ми препоръчате подобен/подходящ. Георги съм на 42 години от Ямбол. Поздрави на екипа.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.