Разпродажба!

Цикъл за релеф 2019

Анаболен цикъл с пет медикамента за релеф.

Съдържание:
Дростанолон, Оксандролон, Станозолол и Метенолон,
плюс андрогенен протектор Провирон/Местеролон.

654.00 лв.

Описание

Цикъла за релеф включва:

  • Станозолол – 1000 мг
  • Оксандролон – 1000 мг
  • Мастерон – 3000 мг
  • Примоболан – 1500 мг
  • Провирон – 500 мг Местеролон (20 таблетки по 25 мг)

Описание, действие и ефект

Стромба или Станозолол на таблетки е високо анаболен и умерено андрогенен. Увеличава синтеза на протеини и подобрява баланса на азот.
Не ароматизира – няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия (в умерени количества).

Анавар или Оксандролон е високо анаболен и ниско андрогенен. Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобрява азотния баланс. Не ароматизира, няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия. Не повишава телесното тегло и стопява подкожни мазнини.

Мастерон или Дростанолон на таблетки e високоценен анаболен стероид от състезателите по културизъм, заради ефекта върху външния им вид. Най-често се ползва за релеф. Комбинира се с всички анаболни андрогенни стероиди и ефекта, който се усеща с приема му е сила и орелефяване.

Примоболан или Метенолон енантат е един от най-безопасните анаболни стероиди. Няма андрогенни свойства и е силно анаболен. Не задържа вода и е подходящ за всички, употребяван включително от жени. Това е и един от най-скъпите перпарати в спортната медицина.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Цикъл за релеф 2019“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.