Разпродажба!

Цикъл за релеф през зимата – 2019

Съдържание на пакета за релеф през зимата:

2 х STANOVAR® T-ON
2 х Primobolan T-ON
2 x Testovis (Тестостерон пропионат) T-ON

450.00 лв.

Описание

Анаболно стероидния цикъл за релеф през зимата 2019 включва три продукта, единият от които е с две съставки – Анавар, Станозолол, Примоболан и Тестостерон пропионат. В комбинация всички препарати работят за успешно представяне в посока повече релефен външен вид, издържливост и качествена мускулна маса.

Описание и действие на продуктите

ТЕСТОСТЕРОН ПРОПИОНАТ

Тестостерон пропионат на T-ON е мастноразтворим инжекционен анаболен андрогенен стероид за интрамускулно инжектиране. Естера в един флакон от 10 мл на ТИОН е със съдържание 1000 мг тестостерон (100 мг/мл). Тестостерон пропионат Т-ОН е с любезни качества и притежава важни особености, които се оценяват. Има репутация на анаболен стероид, който придава релефен вид на тялото и очертава мускулите в детайли. Освен за външен вид, тестостерон пропионат на Т-ОН се употребява за издържливост, сила, мускулна маса и бързина.

АНАВАР (ОКСАНДРОЛОН)

Oxandrolone или познат също като АНАВАР е високо анаболен и ниско андрогенен. Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобрява азотния баланс. Не ароматизира, няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия. Не повишава телесното тегло и стопява подкожни мазнини.

СТАНОЗОЛОЛ (СТРОМБА)

Stanozolol, който е високо анаболен и умерено андрогенен. Увеличава синтеза на протеини и подобрява баланса на азот.
Не ароматизира – няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия (в умерени количества). Прочетете повече в „Пълна информация за Станозолол„.

ПРИМОБОЛАН (ТАБЛЕТКИ)

Methenolone Acetate не е 17-алфа алкилиран и е един от малкото стероиди за перорален прием, с малка чернодробна токсичност. Също така той показва качества като средно ефективен анаболен стероид с ниска андрогенна и неестрогенна активност. Употребява се основно във фазите за релеф, когато основната цел е чиста и твърда мускулатура. Primbolan (Метенолон ацетат) на T-ON Pharmaceutical Ltd. е орален анаболен стероид, който не образува никакви естрогени. Заобикаля черния дроб и е напълно безобиден. Има висок процент на оцеляване в организма. Таблетките Примаболан ацетат са бързодействащи и краткотрайни. Техния живот в организма е значително по-малък от инжекционната версия Primobolan Depot.

Допълнителна информация

Тегло 05 kg
Размери 5 × 5 × 10 cm

1 отзив за Цикъл за релеф през зимата – 2019

  1. 5 out of 5

    stfsholev

    Ползвам становар от две седмици с растежен хормон на нанокс русия и мисля да ги добавя допълнително. От Становара получих леко схващане но може и да сам приемал повече от необходимото защ ощо съм 80 кг и взимам по 4 хапа. Вашия савет дали щ е е ок да включа и тестостерона и примата?

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.