Оранжев KAMAGRA гел (7 пакета по 100 мг), Силденафил цитрат

ОРАНЖЕВАТА Kamagra gel съдържа Силденафил цитрат в сашета с гел за перорален прием. Разликата между този и другия продукт е, че оранжевите сашета са произведени с по-качествени суровини, които предизвикват още по-мощна ерекция и намаляват страничните ефекти, най-често от които са високо кръвно налягане и червени очи.

Сексуалният стимулатор работи успешно при затруднена ерекция и проблеми с либидото. Сполучлива добавка за хора, които желаят повече удоволствие в секса и подобряване на самочувствието си.

39.00 лв.

Описание

Оранжевата КАМАГРА гел е с по-качествена субстанция в сашетата и предизвиква по-мощна ерекция и няма познатите странични ефекти, като например високо кръвно налягане.

Два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда – Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и phosphodiesterase type 5 (PDE-5), който намалява ерекцията. Камагра съдържа съставката силданафил . Силданафилът възпрепятства PDE-5. Докато е активна Камагра задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Трябва да се отбележи че сексуалната стимулация е задължителна, за да може Камагра да бъде ефективна.

Как се приема Kamagra гел

Препоръчително е да се взима не повече от един гел дневно – след хранене.

В някои случаи съществува индексиране на прием по 1 капсула 2 или дори 3 пъти дневно след хранене по един гел, но за препоръчване е да не се превишава дозата. Приемайте по два гела на ден максимум, за да не се притеснявате от странични ефекти. Камагра орален гел се прилага до овладяване на преждевременната еякулация и постигане на желаната полова издръжливост и мощ!

Какво представлява оранжевата Камагра?

Камагра е създадена и предназначена специално за мъже. Тя има благоприятен ефект при овладяване на преждевременната еякулация и задържане на ерекцията.

Какво съдържа Камагра оранжев гел?

Активната съставка на Камагра гел е фармацевтичен силденафил – 100 мг в саше за перорален прием.

Как действа Камагра?

Съставките имат синергичен ефект при преждевременна еякулация, постигане и задържане на ерекцията.

Кога се приема Камагра?

Камагра е създаден и предназначен специално за мъже. С нея се постига положителен ефект при:

  • овладяване на преждевременната еякулация
  • задържане на ерекцията
  • повишаване на сексуалната способност и либидото
  • подобряване на физическата и психическата мощ
  • увеличаване броя и подвижността на сперматозоидите

 

След колко време да очакваме ефект?

Действието на Камагра настъпва веднага. Препататът е предназначен за получаване на моментен ефект, а не дългосрочно решение. Обикновено са необходими от 20 до 30 минути за да подейства, като преди това е желателно да не се консумира в прекомерни дози алкохол и храна, за да се получи оптимален и пълен резултат.

Има ли нежелани ефекти?

Камагра е практически безвреден. Дори при продължителен прием не са наблюдавани нежелани ефекти. Желателно е да не се приема от хора с високо кръвно налягане.

Защо Камарга е по – специален препарат?

Камарга съдържа фармацевтичен силденафил. За разлика от него, синтетичните лекарства имат редица нежелани ефекти и дават само моментно решение, а в дългосрочен план, проблемът остава.

Камагра има научно доказан ефект и е икономически изгоден.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Количество

7 сашета по 5 г гел, 100 мг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Оранжев KAMAGRA гел (7 пакета по 100 мг), Силденафил цитрат“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…