Милдронат 250 мг

Производител: Grindex
Съдържание: Мелдоний – 40 капсули по 250 мг

Милдронат е допинг, употребяван в състезателния спорт от професионални атлети. Ползва се от елитни спортисти за издържливост. Субстанцията Мелдрний е в списъка със забранените вещества в Световната антидопингова агенция. Действа също като мозъчен стимулатор.

156.00 лв.

Описание

Ефекти от употребата на Милдронат е способността му да инхибира Л-карнитина, който при нормални условия транспортира мастните киселини към митохондриите, където те се преобразуват в енергия. Блокирайки този механизъм, тялото е принудено да разчита основно на глюкозата като енергиен източник, което изисква много по-малко кислород. По този начин драстично се намалява оксидативния стрес върху организма, което позволява на тялото да уползотворява енергията по много по-ефективен начин.

Милдронат скъсява времето, което е нужно за възстановяване между отделните тренировки.
Имайки предвид факта, че мозъкът ни се „храни“ основно с глюкоза, тази оптимизация в механизма значително повишават менталния капацитет, концентрацията, способността за запомняне и фокуса, когато е нужно да бъдете мотивирани и да преследвамте високи нива във вашата подготовка.

Дозиране и прием

10 мг на килограм телесно тегло. Ако например тежите 80 килограма, дневната доза необходима за добро представяне в спорта е 800 мг Мелдоний или три капсули от продукта.

Приема е веднъж дневно, 30 минути преди тренировка.

Времето за изчистване от организма е 4 до 6 седмици.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Милдронат 250 мг“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.