Тейнейджър

SH | Sportnihrani – Анаболни андрогенни стероиди

Медицината и фармацията е развита до степен, в която всеки човек може да превърне тялото си в това, което пожелае. SH | Спортни храни е Интернет магазин за анаболни стероиди, от където можете да поръчате всички медикаменти и услуги, необходими за изграждане на мускулна маса, сила, релеф, издържливост и постигане на максимални спортни постижения. Ако имате нужда от консултация, ние ще Ви отговорим максимално бързо. Раздела с полезни неща има информация за актуални теми, които са свързани с допинга в атлетиката. Някои от които са за Почивка между стероидни цикли и други утилитарни материи.

Не препоръчваме употреба на високи дози от продуктите ни,
по същия начин използването им от лица, ненавършили 18 години.

 


В Стероидни схеми ще можете да видите примерни цикли или да попитате за подходящи, които ще бъдат изготвени специално за вас, както и полезни четива, напр. Стероиди за релеф или маса, съобразно с това какъв бюджет можете да предвидите, до каква степен сте наясно и доколко сте напреднал в спорта. Всякаква информация за анаболни стероиди и стимуланти можете да прочетете в раздел полезно, както и в повечето ревюта на продуктите ни.

В SH | Sportnihrani можете да прочетете за всеки един стероид детайлна информация, за неговата стероидна структура и активната му съставка. В раздела с услуги и стероидни схеми ще можете да откриете Стероидни цикли от SH | Спортни храни, както и такива за Фитнес аптека или друга, различна трансформация на тялото. А ако не откриете това, което търсите – ние сме на разположение. Задавайте вашите въпроси и правете запитвания 24 часа в денонощието.

Онлайн Поръчката работи денонощно (24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата), а доставката става за до максимум два работни дни.

Стероиден скелет.
Стероиден скелет

Всички анаболни стероиди, стимуланти и стимулатори в
SH | Спортнихрани са с фармацевтично качество и произход.
В този сайт освен допинг медикаменти, вие ще откриете съвети и начин за прием, схеми и допълнителна информация, която ще е във ваша помощ при постигането на максимални резултати в спорта. Ако се интересувате от продукт или търсите такъв, който не съществува в уеб сайта, използвайте формата за запитване (в дясно): Бърз въпрос (намира се под Facebook Харесванията)

В SH | Спортни Храни можете да направите поръчка на Дианабол, Анавар Оксандролон, Дека-Дураболин (Нандролон Деканоат), Прегнил, растежен хормон, тестостерон Пропионат, Суспензия, депо или Енантат, Винстрол (Станозолол), Сустанон, Анаполон,Анадрол, Параболан, Болденон, Primobolan депо, Мастерон/Дростанолон, бленди от тестостерони с няколко естера, както и Drostanolone бленди и различни други естери – микс от няколко бързи и бавни препарата в един флакон… Абсолютно всички търговски марки и имена Анаболни стероиди, които се употребяват от професионални спортисти и по-малко напреднали, както и Секс стимуланти и стимулатори – широка гама от предлагани препарати за по-добра ерекция и либидо. Не подценявайте консултацията, която можете да получите в този сайт. Ние сме вещи лица в тази област и ще отговорим на всяко ваше запитване максимално бързо. В СпортниХрани.com можете да направите избор от абсолютно всички производители на анаболни стероиди започвайки от канадската sQuibb, нови фирми като Axiolabs, Alpha Pharma… стигайки до BioTech Labs и т.н. Ние гарантираме за качеството на предлаганите от нас препарати, защото държим на клиентите си повече от всичко! Ако търсите някой препарат и не го намирате тук, а съществува в други сайтове, можете сами да си направите извода защо е така. Просто той явно не е от истинските.

В раздел „Полезно“ ще можете да прочетете купища, тонове информация, например за Гинекомастия, Видове стероиди, Схващания и крампи от Stromba, Странични ефекти, Алкохол със стероиди, Възпаления, Инжектиране, Стероиди и фитнес, мускулна треска и още много полезна и интересна информация. А в останалите менюта за навигация на сайта, може да попаднете на интересни четива като например Анаболи за отслабване.

В хуманната физиология и медицина най-важни стероиди са холестеролът, стероидните хормони и техните прекурсори и метаболити.

SH | Sportnihrani не препоръчва прием на анаболни и андрогенни стероиди за лица, които не са навършили 18 години. Тялото на човешкият организъм работи и се развива до определена степен в периода от 14 до 23 години, така че не прибързвайте със стероидите, тъй като можете да постигнете същият ефект и без тях. Анаболните стероиди са препарати, които са предназначени за спортисти достигнали определено ниво, след което не могат да продължат без тях.

В разговорната реч терминът „стероид“ в специфични контексти често се използва в по-ограничен смисъл. Например в обиковената медицинска употреба от неендокринолози „стероид“ обикновено означава кортикостероид и почти винаги глюкокортикоид. В областта на спорта „стероид“ обикновено означава анаболен стероид.

Оригинални продукти със сертификат, преминали всички химически лабораторни тестове за качество
Оригинални продукти със сертификат, преминали всички химически лабораторни тестове за качество

Холестеролът е важен стероиден алкохол, тъй като е широкоразпорстранена съставка на животинските клетъчни мембрани. Високи нива на холестерол обаче могат да причинят различни болести и болестни състояния, като например атеросклероза. Повечето други стероиди се синтезират от холестерол. Освен това, различни хормони, между които половите хормони при гръбначните, са стероиди, получени от холестерол.

Има различни специфични категории стероиди като:

  • Анаболни стероиди — използват се от спортистите за подобряване на постиженията.
  • Кортикостероиди — влияят на обмяната не веществата и електролитното отделяне.
  • Полови хормони — андрогени, естрогени и прогестагени.
  • Прохормони — прекурсори на същинските стероидни хормони. Произвеждат се от кората на надбъбречните жлези и имат действие по-слабо, но подобно на стероидните хормони. Част от тях се преработва в стероидни хормони, а другата действа самостоятелно. Произвеждат се са от компаниите за добавки за културисти поради забраната за ползване на анаболни стероиди в някои страни. Страничните ефекти са същите, но за съжаление очаквания анаболен ефект — не.
  • Фитостероли — стероиди, срещани естествено при растенията.

Стероидните хормони осъществяват физиологичните си ефекти чрез свързване с рецепторни белтъци за стероидни хормони. Свързването на стероидните хормони с техните рецептори предизвиква промяна в генната транскрипция и функционирането на клетките.


Информация за тестостерон

Тестостеронът е полов хормон. Количества тестостерон се секретират и от надбъбречните жлези, фразата „Да удряш с камъни по жлезите с вътрешна секреция“ идва от там, защото стероидите наистина са опасни, ако се взимат произволно и без контрол. Тестостеронът е главен мъжки полов хормон и анаболитен стероид. И при жените и при мъжете тестостерона играе ключова роля в здравето и доброто физическо състояние. Заедно със сексуалната активност, включваща регулиране на плодовитостта, либидото и мускулната маса, тестостерона е причина за увеличаване на енергията, производството на еритроцити и защита против остеопороза. Средно мъжете произвеждат от 40 до 60 пъти повече тестостерон от жените, а жените са по-чувствителни към хормона. Затова употребата на стероиди от жени е нещо специфично и е препоръчително да бъде по-особена и характерна.

Структура на тестостерона
Структура на тестостерона

Влияние и възрастови промени

Концентрацията на половият хормон тестостерон в кръвта може да се провери чрез изследване. По-малко от 2% от тестостерона, намиращ се в серума както при мъжете, така и при жените, се намира в свободно състояние. При мъжете, нивата на свободния тестостерон може да се използва за оценка дали наличния биоактивен тестостерон е достатъчен, за да предпази от анормално наднормено тегло, ментална депресия, остеопороза и сърдечно заболяване. При жените, ниските нива на тестостерона се свързват с намаляване на либидото и доброто физическо състояние, а високите – с увеличено окосмяване на тялото (хирзутизъм), синдром на яйчникова поликистоза. При мъжете, нивата на тестостерона нормално спадат с възрастта, намалявайки при хора на 75 години приблизително до 65% от тези на младите хора. Това спадане е отчасти отговорно за значителни физиологични промени, наблюдавани при възрастни мъже. Ниските нива на тестостерона се свързват с намалено либидо, еректилна дисфункция, загуба на мускулен тонус, увеличени масти в кръвта, ниска костна плътност, атеросклероза и други. Ниските нива на тестостерона са рисков фактор за исхемична болест на сърцето при мъжете. След менопаузата, нивата на тестостерона при жените намаляват, заедно със съпътстващо спадане на либидото. Макар че жените произвеждат само малко количество тестостерон, фактите показват, че този хормон помага на жените да поддържат сексуалните си функции, силата и масата на мускулатурата.

Изследване на концентрация в кръвта

Прицелни стойности
мъже – 6.6-26.5 pg/mL; жени – 0.2-2 pg/mL

Как се провежда изследването?
За целта на изследването се използва венозна кръв взета чрез венепункция. За провеждане на изследването не е необходима някаква специална подготовка.

Крие ли рискове? Рисковете са свързани с венепункцията – спукване на вена и образуване на подкожен хематом, който с времето се резорбира.

Изследване на Черен дроб

В раздел Полезно ще можете да прочетете тонове информация, за изследванията на черния дроб и показателите Acat и Алат, както и много друга ценна информация, която е написана да бъде във ваша помощ при дългият път към върха.

4 мнения за “SH | Sportnihrani – Анаболни андрогенни стероиди

  1. Кой метан е най-качествения, без значение цена… Искам да натрупам бързо малко маса за лятото, а и моя метаболизам е ббръз така че не е от значение дали ще задържа вода или не защото иначе лии така съм си сух и чист през повечето време…

    1. Всички анаболни стероиди и продукти в http://www.sportnihrani.com са с изключително качество и ефективност. Това за кой продукт точно ще изберете е въпрос на лични предпочитания.

  2. Правил съм цикъл с по 20 мг метан на ден и съм постигал много добри резултати! Така че няма значение дозата да е надвишаваща спорет мен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.