Конспирация TN Pharma и T-ON Pharmaceuticals Ltd.

Конспирацията за TN Pharma и останалите брандове

Разликата между TN Pharma и всички останали

Конспирация TN за теориите дали дадена марка е фармацевтична или не е тема, за която с задават въпроса дали имат нещо общо марката
TN Pharma и другите марки за препарати.

Отговора е, че тази марка няма нищо общо с която и да е друга. TN Pharma се произвежда в Съединени Американски Щати, а много други са ъндърграунд произвоствто. Ъндърграунд произвоство са марки като например phram – tec., Negen, Beijing – Биотеч/биотех (Biotech), T-ON, Klamfa и други…

TN Pharma USA е бранд, който са ползва от състезатели на световно ниво и същите тези елитни спортисти дават отзиви за TN Pharma. Това е фармацевтична компания, която предоставя на първо място качество и след това всичко останало. TN Pharma USA  се използва от хора с над средни социални позиции. Също и от такива, които са обикновени работещи редови граждани, но явно отнякъде разбрали разликата, че TN Pharma се отличава фрапантно силно!

Най-често поръчваните продукти на TN Pharma USA

Качество и производствен процес – за конспирация TN Pharma USA

Качеството на TN Pharma USA е фармацевтично не само заради съдържанието на суровините в продуктите им. Естеството и категорията на TN Pharma се базира на безброй аналитични тестове и медицински анализи, които подобряват живота на пациентите (спортисти на олимпийско ниво). Продуктите им се произвеждат във фармацевтични фабрики в Америка и Европа. Биомедицинските иновации, научноизследователската дейност и постигането на симбиоза между качество и цена не са водещи в политиката на TN Pharma USA, тъй като химичните съединения в спортната медицина и главно анаболните стероиди са открити преди повече от 70 години и датират от един век. TN Pharma залага преди всичко на точност, автентичност и достоверност във всеки техен милиграм на субстанцията в продуктите, които са повече от 50 на брой.

Конспирация TN Pharma (Съединени Американски Щати) е излишна, тъй като американската фирма залага на задоволство и удовлетвореност към потребителя, който търси истински препарати, с които да се погвоти в спортната си дейност, а T-ON Pharmaceuticals Ltd. са също работещи продукти, но със занижени стойности в количествения състав на продукцията. T-ON може би са работещи продукти, но те съвсем не са фармацевтични, както няколко водещи сайтове за стероиди разпространяват. Двете марки нямат нищо общо. Да се сравняват, това значи все едно да сложиш на една везна диамант и стъкло. И диамантите и стъклата блестят, но едното е малко по-скъпо…

Съсредоточаването на усилията им върху ключови области, където TN Pharma USA предоставя единствени по рода си необходими терапии на спортистите във всички области по физически дисциплини е отново – качество на суровини, реален състав на субстанциите във всеки продукт и чистота на фармацевтично производство!

Ключът за подхода на американската фармацевтична компания TN (Trusted Nutrients) се базира на сътрудничество с по-напреднали и динамични начини на другите новатори в областта на здравеопазването и спортната медицина, включително специалисти от академичните среди, пациентски организации, правителства, други биофармацевтични компании и лекуващи специалисти.

Безопасност с продуктите на TN Pharma (United States of America)

Мисията на TN Pharma USA като водеща фармацевтична компания за спортна медицина и подготовка на олимпийци, е да подобри здравеопазването в целия свят. Един от начините, по който се стремят да изпълнят тази мисия, е чрез разработването и пускането на пазара на безопасни и ефективни продукти. Някои от тези препарати са: Primobolan и Anavar.

Мониторингът на безопасността на всички продукти в каталога на TN Pharma е от ключово значение. И тук идва въпроса – Какво е лекарствена безопасност и каква е тази конспирация TN Pharma и T-ON Pharmaceutical Ltd.? Лекарствена безопасност е науката, занимаваща се с откриването, оценката, разбирането и предотвратяването на нежелани лекарствени реакции, нежелани събития  или всеки друг проблем, свързан с лекарството.

Лекарствената безопасност е процес, който ангажира цялата компания в събиране, анализиране и съобщаване на различни видове информация за безопасност на широк спектър от източници. Тя допринася за защита на пациентите и общественото здраве.

Профилът на безопасност на даден продукт се развива с времето, тъй като е възможно значителен брой пациенти да бъдат изложени на действието на продукта, преди да се появят определени нежелани лекарствени реакции или нежелани събития. Научната цел на TN Pharma е с етична отговорност за безопасност, която информация се обработва, оценява и съобщава на всички потребители, които ползват анаболни стероиди и спортни храни.

TN Pharma – Измамени клиенти

С продуктите на TN Pharma USA и всяка тяхна поръчка крайния клиент получава най-доброто, което може да има. Заради политиката на TN Pharma USA и защото тази фирма нмяа все още ментета.

Най-известните продукти на TN Pharma USA

Кой е отговорен за фалшифицирането на стероиди в България

Това са гаражни произвоизводители, които имат единствената нужда да доставят продукцията си до множество хора. Тези „производители“ са хора без никакви скрупули и срам, а тяхната задкулисност е твърде откриваема и личаща на фона на всички останале фармацевтични продукти за фитнес и културизъм.

2 мнения за “Конспирацията за TN Pharma и останалите брандове

  1. на TN PHARMA продуктите им ги ползвам от половин година и наистина нямат нищо общо с органони и други фармацевтични марки.

  2. Който е пробвал веднъж ТN няма да помисли вече за друга марка. От 5 години ги ползвам, както и много мои приятели. Всички сме единодушни, че е нямало такова качество близките 20 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.